Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Sinnene i kok på Buvik stadion

Skrevet 08.06.2009 22:11 - Sport

Artig og god andreomgang - gørrkjedelig i første

 

Fra helt til syndebukk: Tor Arne Kvam fører Buvik opp i en 2-1-ledelse midtveis i andre fra krittmerket.

 

Tre rutinerte Buvik-spillere rotet det til på slutten, og må ta på seg skylda for at Strindheim2 fikk med seg ett poeng hjem fra Buvika mandag kveld.

 

Etter at Buvik var klart best i 2.omgangen, og gikk fra 0-1 til 2-1 i løpet av 23 minutter etter hvilen, klarer bylaget å utligne til 2-2 på overtid - selv med en mann mindre!

 

Og for publikum var foranledningen helt uforståelig:

 

Kvam, som har fri veg mot bortelagets cornerflagg, bråsnur plutselig og spiller ballen til en motstander. Like før forlater midtstopper Øyås et øde midtbanerom og går inn i Strindheim-feltet til fordel for å sikre seieren. Mens den overrutinerte Rune Hammer ikke faller av på den kommende gjennombruddspasningen. 2-2!

 

Nok et bevis på at rutine og lurhet på fotballbanen nødvendigvis ikke hører sammen.

 

- Uansett er jeg brukbart fornøyd, selv om vi burde ha vunnet etter at flere rutinerte spillere bommer på noen kjempesjanser på 2-1, sier en fattet Buvik-trener Ketil Fjeran etter kampen.

 

Pål Riaunet header også i tverrligeren like før dommeren blåser av kampen.

 

Filming, straffe og rødkort

 

To gule og dermed rødt for denne strindheimspilleren som kjefter etter "straffefilminga"

 

Det ble et kjeftbruk uten like etter at Eskil Sivertsen nok en gang klarte å filme seg til et straffespark som Kvam altså satte sikkert i mål.

 

Og mens dommeren hadde en litt vanskelig vinkel på situasjonen, burde han heller gitt Sivertsen gult kort i stedet for straffe. Noe blåtrøyene selvfølgelig ga han klar beskjed om. Dermed var dramaet i gang.

 

Marius Lauglo må skille keeper og skuespiller Sivertsen.

 

En jublene Ole Bøgeberg skjønner at dommeren er blitt lurt. Kari Bergem til høyre ler også litt.

 

Hovedtribunen følger nøye med når kjeftbruket pågår som verst.

 

Camilla Vold og venninnene følger også med.

 

Jannicke Stav med blå lue liker også det hun ser.

 

Hva skjer: Reidar Riaunet med flere erger seg grønn når Strindheim utligner på overtid.

 

Fakta

3.divisjon avd 19:  Buvik - Strindheim2    2-2 (0-1)

Målene: 0-1 45, 1-1 Saltnes 48, 2-1 Kvam 68, 2-2 90.

Tilskuere ca. 100

BB: Jørn Saltnes/Marius Solli

 

Laget/karakterer: Marius Solli 5, Stig Sandø 4, Stian Øyås 4, Rune Hammer 3, Ørnulf Meistad 3, Christian Tanum(Marius Lauglo 20. min 4), Tor A. Kvam 3, Jørn Saltnes 5, Eskil Sivertsen 4, Ståle Thoresen (Christian Sommerschild 25 min 3), Pål Riaunet 3.

 

Både Tanum og Thoresen måtte ut med skade.

 

PS: Også når Strindheim scoret sitt første mål, var det kortslutning i topplokket hos buvikingene.

 

Tabell: fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Det verste jeg har sett av reportasje etter en fotballkamp. Det meste handler om noe skribenten har gjort seg opp en mening om at var filming. Ingen som satt sammen meg meg antydet det samme, men mente den var klar. Her gjøres det til en hovedsak og lite skrives det om kampen ellers. Til og med bildene/bildeteksten handler om det. Det skribenten fokuserer på er det negative, og han henger ut gode spillere istedet for å skrive om det positive de samme spillerne gjorde. 2-2 mot Strindheim er bra!!! AL skjerp deg. Kanskje burde TL skrive om fotball i Nabonytt i stedet?


 Skrevet av: jalla


optiker neste jalle!!!!!!!!!


 Skrevet av: optiker


tabbene er vel nesten på lik linje me en viss jarstein som glepper alt hele tiden........ eller? slikt skal vel ikke skje men å henge ut enkeltspillere bør dere holde dere for gode til. alle kamper blir avgjort av spesielle situasjoner.det siste målet burde, og skulle vært unngått.laget er faktisk 7 mot 1 i overtall bakover og kanskje skulle noen felt spissen før han kom nære målet, kanskje skulle løpet aldri kommet,kanskje skulle pasningen aldri blitt slått. men til syvende å sist kan man jo kanskje spekulere i drøssevis av slike situasjoner kampen gjennom men normalt vil 99 av 100 slike situasjoner aldri føre til scoring. men drittslenging holder ikke. minnes vel en kamp borte mot nidelv som endte i buviks favør på overtid......... ville nidelv da rakke ned på sine "syndebukker"?


 Skrevet av: var der


Kjempebra at det e en OVER-overrutinert som skriv referatan for nabonytt.no.


 Skrevet av: Overrutinert


Kom oppi Skaun å sjå skaun herrene me verdens mest over-over-overrutinerte fotballspæller i spissen, spæll festfotball! Tirsdag kl 1930. Gratis inngang! ps nesten aill spælleran har spællt for Buvik tiliar ;)


 Skrevet av: over-over-overrutinert


få me dåkk buvik2 - sokna tirsdag kl 19:30 på gresset.. det kan bli en bra batalje;D


 Skrevet av: tips


Åååååå, d e så synd på dæm, dokk må for aill del ikke hæng ut nån som dreit på draget. My likar om dokk skriv at dæm gjor d bra. Kritikk i lokalpresse må for all del ikke forekomme, d e forbeholdt de store sterke. Hurra for overbeskyttende fedre og spillere som ALDRI tåler kritikk!


 Skrevet av: Kjære mæ


Hvorfor gidder dere å bruke tid på å kommentere, om denne artikkelen er så dårlig? Det meste som blir skrevet på denne siden vinkles slik at det skal provosere. Hvorfor tror du? Jo, da skriver du en kommentar HER, og de neste dagene er du innpå 10-15 ganger for å se hva de andre mener om det du skrev. Enkel måte å skaffe seg besøk på, om man ikke klarer å engasjere nok med å skrive gode artikler.


 Skrevet av: Hegnar.


alt skå vær så rosenrødt inni buvika... tvert d skrives nå faktakritisk om de gule englebarna, så bli d ramaskrik...haha


 Skrevet av: bare skryt???


Helt riktig kompis. Så fort dæm i buvika, i gult og blått, bæsje litt på leggen så bli det krise. Og det må da gå an å vær såpass ærlig at vi innsjer at mr.skuespiller ikke filma for første gang, mer 100. gang?!? Jepp jepp :)


 Skrevet av: 


Er vel ikke bare kritikk å lese? "Artig og god andreomgang" kan jeg lese øverst. Det velger jeg å tolke positivt, onkel O.


 Skrevet av: Tile


Dem i gult og blått spælle på et littegrainnje høgar nivå enn Buvik 3 (Skaun). Kan vær en sammenheng koffor feilan bli så veldig synlig hos de deilige herrene i gult, kæm vet?:)


 Skrevet av: Pamela


Skuespill ser jeg det snakkes om i denne artikkelen.. Skjønner at flere kan mene det. Alt er relativt etter hvilken vinkel en ser taklingen fra. Bare se på de store lagene på TV. Dommeren kan godt dømme feilaktige frispark, straffespark og innkast! Men andre som er i annen vinkel til situasjonen kan mene det stikk motsatte! Så lenge dommeren mente denne hendelsen var straffespark, var det vel et straffespark!


 Skrevet av: skuespill?


eskil gjor jobben sin han, skaffa buvik nok en gang et mål. All så jo at det va filming fra sia! men va så? e en del av fotballn det. sånne ting vi sjer taes opp på teven hver søndag...


 Skrevet av: trolliEskil


Glæ mæ t å sjå treningskampen i sommer mellom Bivik og Buvik3 (Skaun) Stille du Pamela?


 Skrevet av: Buvik 3


Spæll itj fotball mettsommars, men tru d kan pass bra at dåkk spælle mot Buvik2.


 Skrevet av: Pamela


menne du fortsatt at det ikke va filming!!!!??? eller har du total mangel på fotballforståels?? Rækkne med du har forhørt dæ litt i buviktroppen???og sjølsagt må jornalistan gjør sæ opp ei egen mening om d som skjer....han kan itj tenk på at d e kun du og dommern som ikke fikk med sæ filminga!!!!


 Skrevet av: til Jalla


For d første så har æ lite med buviktroppen å gjør, og for det andre så e d itj bra at den som skriv deltar i debatten om det hanj har skreve ættepå. Kåffer skoll æ forhør mæ med noen ætterpå? Bli d du tru du såg mer rætt da eller bli din oppfatning av situasjonen mer rætt. Æ kanj jo hør med Eskil når æ træffen.


 Skrevet av: Jalla


Slik at jornalistene skal ikke skrive det de ser å mener om en kamp altså Jalle??? Skal de ringe rundt til publikum å ta et snitt av de mener før de skriver. Mini skal med andre ord ringe rundt til 20 000 etter en RBKkamp før han går i studio? En avisartikkel vil alltid være subjektiv...Du mente det ikke var filming, andre mener det var filming. Fotballen er herlig....


 Skrevet av: Dommer


Herregud. Kan man itj shå positivt på d? Eskil spælt bra hanj. Så dåkk egentlig korr hanj eid dæm på venstre kantn?.. Han laga straffe og hjalp buvik med å få et poeng etter d. Slutt og syt!


 Skrevet av: Fotball spællar


Buvik var vel nærmere seieren enn oss..men når vi får straffe imot som aldri e straffe så e det vældig sterkt av et så ungt lag å komme tilbake m 10 mann..Lykke te til Buvik vidre å vil benytte annledningen til å hilse alle kjentfolk i Buvika:-) Hilsen treneren for Strindheim


 Skrevet av: Trond Winge


Skal den samme skribenten kun fokusere på de streffene Buvik blir snytt for i de neste reportasjene kanskje? 7 bilder fra streffe og utvisnings situasjonen og et av R Riaunet som det påstås ergrer seg over utligningen, men den skjedde iallefall ikke i det målet de ser imot. Til dommer (som jeg antar er skriventen): en reportasje kan kanskje inneholde litt om alt som skjedde i kampen, og litt mindre om skribentens mening om det var kontakt i straffe situasjonen eller ikke. Ellers mange saklige argumenter i ditt innlegg.


 Skrevet av: Til Dommer


Jalle e som alltid synsk...vet alt.


 Skrevet av: KultLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: