Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Seksmåls-Husby

Skrevet 09.06.2009 21:32 - Sport

5. divisjon herrer, Skaun stadion: Skaun- Hitra2   8-3 (4-3):Frank Robert Husby har satt 16 baller i nettet på årets fem første kamper.

 

Skaun feide nok en motstander til side, da de banket andrelaget til Hitra hele 8-3 tirsdag kveld. Og nok en gang var det Frank Robert Husby som stod for den største underholdningen. Dermed står tjuefireåringen med hele 16 mål på årets fem første kamper.

 


Etter en knallåpning og tidlig ledelse, ble førsteomgangen prega av slappe markeringer i skaunforsvaret. Hele tre ganger fikk hitterværingene avslutte fra kloss hold. Likevel var nok ingen spesielt bekymra over hvor seieren til slutt skulle havne.

 


Kristian Tunheim er målfarlig på corner. Så også i kveld.


I tillegg til Husby, var det et selvmål, samt et skudd fra midtstopperen Kristian Tunheim som gav guttene hele åtte mål på et praktfullt Skaun stadion.
Trener Trond Reinan er fornøyd med laget sitt så langt. Likevel undrer Nabonytt seg over hvorfor ikke flere spillere fikk sjansen utover i kampen. Bare to innbyttere ble benyttet. Det er viktig å få matchet så mange som mulig, da sesongen er lang.

 

Dermed er det duket for toppoppgjør, når Skaun skal besøke Gjølme og Glimt mandag kveld. Begge lag er ubeseiret, så det vil bli en intens affære på Glimt stadion.

 

Interessant blir det også å møte skauningene Øivind Henningsen og Thomas Nilsen, som i flere sesonger nå har valgt den gule drakta framfor den riktige fargen; rød...

 

Se tabell her: fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx

 

ET

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Skudd som har retning mot mål som er borti en motstander går vel ikke under selvmål???? Jan Eskil som skåra, tenke æ vi si.


 Skrevet av: Kaptein Hastings


Jasså...så Rudi Vøller har blitt trener oppi Skaun no...


 Skrevet av: RudiLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: