Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Politiker-ja til motorsenter

Skrevet 10.06.2009 09:14 - Sport

Plan- og miljøutvalget i Skaun sa tirsdag ettermiddag ja til planene om motorsportssenter seks mot én stemme, melder Sør-Trøndelag.

 

- Et motorsportssenter har miljøkonsekvenser. Det er det viktigste argumentet mot, sier leder i utvalget Knud P. Aune (Sp) til ST, som var den eneste som stemte i mot.

 

Mens en glad Arve Svorkås i Orkla Motorklubb håper at banen kan bli kjørbar allerede til høsten.

 

Planene om et anlegg i Råbygda må ha et endelig vedtak i kommunestyret.

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Endelig skjer det ting! Æ glæ mæ! Må te å kjøp ny sykkel no ja :-)


 Skrevet av: Johan Tiller


Hurra! -da bli det vel slutt på aill griskjøringa ætte veien dær vi vanlig dødelig ferdes no da!?! Hurra!


 Skrevet av: jadda


Endelig ser det ut for at en kan begynne å tro på bygging, at vi får en slik bane har garantert et posetivt utslag. Der ble nevnt grisekjøring osv, men tenk ungdommen har en topp mulighet for å få kjøre under sikkre og kontrolerte former. Ønsker dette annlegget hjertlig velkommen.


 Skrevet av: Morten H Andersen


Har dåkk verkele tru på at ungdommen slutte å råkjør vess dem fe sæ en bane som dem kan kjør på mellom kl 17-22 om dagan? Bullshit! Kjem da vel itj nå tu kor dem kjøre henn, klampen i bånn uansett!! Et fåtall av kommunens ungdomma kjems te å benytt sæ tå det å. E da vel artiar å mer spennende å kjør etter veian i kommunen. Mer spennende og riskikofyllt om det kjem bila i mot, om purken e ut å kjøre, kappkjøring etc. På en motorbane så e det da itj så spennende. Runde på runde på runde... Samme føre over alt å sikkert. Ty da sjøl at det e artiar å kjør fort på vanlig vei framfor ordna baneforhold. Ønske det velkommen ja, absolutt. Men vi må sjå realiteten ti det. Ungomman vil itj "ræs" i frå sæ på banen for så å kjør 50 og 60 km/t hematt. Det tru æ dåkk som driv å diskutere det her motorsportsenteret ti att å tu att skjønne å.


 Skrevet av: Hege


Til Hege: Det kan jo være at det reduseres litt på testosteronnivået til enkelte. En trafikkulykke eller en nestenulykke mindre er vel å foretrekke? Kanskje noen av de som eventuelt tar i bruk banen blir en bedre sjåfør og lærer noe fornuftig også? Kvitt alt blir vi aldri.


 Skrevet av: Ikke så sort-hvitt


Til Hege: Det har sæ nå sånn da, at det e faktisk svinkjøreran sjøl som har sagt at toillkjøringa langs veian e et resultat av at dæm itj har nå bane å "ræs ifra sæ på". Og nei, æ tru heller itj at det bli slutt på griskjøringa langs veian, men bare husk på at dæm sa det sjøl. Og ja, dæm va så tøff mang av ungan i debattan å, skreiv me foillt navn osv. Så da får vi sjå da, om det bli nå bane, å om vedkommende klare å etterlev trafikkreglan om hainn har en bane å kjør på først.


 Skrevet av: Leirbag


d bi enda vær svinkjøring me bane ! vårrå du og dokk trygg. elller utrygg bi det vel !!


 Skrevet av: bi endea vær


Dæm som spælle fotball har fått sæ bane, dæm som rir har fått sæ bane, dæm som spælle håndball har fått sæ bane, da kanj dæm som like å leik sæ me motor få sæ bane å!


 Skrevet av: yes


Har besætt trua på det hær,hvertfall om det bli mulig å kjør snøscooter cross på vinters tid!


 Skrevet av: Råbøgning


Men det er jo helt feil plass og plassere det på!!! for faan!!! ha det på orkanger eller noen der er det så bråkete fra før av!!! man ikke begynne og bygge en crossbane midt uti skogen! tenk på alle dyra som bli skremmt fra sine hjem! Man må tenke på va som ligger rundt der og, stakkar folkene som bor rundt der, bli bråk 24/7!!! Har ikke noe i mot motorcross:) MN DET ER EN HELT FEIL PLASS OG PLASSERE DET PÅ!!! skal ikke ha den dritten i byggda vår!!!!!!!!


 Skrevet av: Einar


Tvile no på at banen ska vårrå nattåpen. Tru d bli et supert tilbud for mang:-) Syns allikevæl d e synd for dæm som bor dær, men d e ofte sånn at flertallet styre.


 Skrevet av: Hm..


Må itj tru at d bli lov å kjør på banen 24/7, bli begrensninga på d. å ungdommen må itj tru at d bare e å møt opp å råkjør på banen for d finnes regla for sånt sjø. gratis e d heller ikke.


 Skrevet av: tone


Helt enig med Einar, det er feil plassering ! Dette ødelegger for mye, selv om det ikke kjøres hele døgnet er det ikke riktig å ødelegge kvelder og helger for folk i området. Bare for at enkelte skal ha det morro ! Egoistisk å ikke ta mer hensyn.. Kjør der det er bane fra før eller finn dere noe annet åå gjøre !!!


 Skrevet av: VS


egoistisk vs? e væll du som e egoistisk.motorfolket tar da hænsyn t hele folket i trøndelag. dåk toainn som bor atti dær må bærre finn dåkk ti att de e ett behov fårr bane, å da må nånn få d i nærhetn. sælfølgele må d da lægges dær d bor minst fælk(læs skogen). sjøl mene æ att ail pængan ska brukes på fotbaillbane i buvika!!!


 Skrevet av: egoistisk?


Dyra har fota og fuglan har vænga, så dåm e d itj nå fale me. dåm kan fløtt på sæ og tepasse sæ fort forandringa. Litt støy bli det nok, men itj så my som dåkk forestille dåkk. Bli heller itj kjøring døgne rundt. Det e fastsatte daga og klokkslette kjøringa pågår. Nån ganga bli folk ramma,desverre va d råbøgda gången hær.


 Skrevet av: Johan Tiller


Det er egoistisk å ødelegge nærmiljøet til folk, det spiller ingen rolle hvor mange det er snakk om.. Det er heller ikke vært det å ødelegge naturen bare for at folk skal utøve sin hobby. DET ER EGOISTISK Å ØDELEGGE FOR ANDRE,BARE PÅ GRUNN AV FORNØYELSER.


 Skrevet av: VSLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: