Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Vi bulker mer tross nedgangstider

Skrevet 11.06.2009 10:26 - Sport

I perioden januar-mars i år økte forsikringsselskapenes erstatninger med 19,4 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

 

Krasj, Buvika. Kollisjon

 

Ifølge HegnarOnline ble det tilsammen betalt ut erstatning for personbilskade på 2,85 milliarder i de tre første månedene. Det er nesten 500 millioner mer enn samme periode i 2008, ifølge tall for Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH).

 

Mye snø

En grunn til økningen var at det var mye snø i vinter, mens vintrene i 2007 og 2008 var snøfattige, tror FNH. For vanligvis kjøres det fortere i oppgangstidene.

 

– Men selv om snørik vinter er en del av forklaringen, er det ikke tvil om at det ligger veldig mye uvettig kjøring på vinterføre bak en så stor erstatningsøkning, heter det i en pressemelding fra FNH.

 

172500 skademeldinger

Det er registrert 172.500 skademeldinger for personbiler i første kvartal 2009, en vekst på 7,6 prosent fra samme tid i fjor.

 

Kilde: hegnaronline.no

 

AL

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: