Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Skattepenger på veg

Skrevet 23.06.2009 12:05 - Økonomi

Rekordmange kan glede seg over tilgodebeløp på skatten i år. I løpet av denne og neste uke får 2,3 mill. skattytere til sammen overført over 25 mrd. kroner til sin konto.

 

I Skaun kommune er vi tilsammen 3609 skatteytere.  Hele 2779 personer får igjen, mens 562 ender opp med restskatt.

 

- De som har penger til gode kan regne med å få det på konto eller på utbetalingsblankett i denne og neste uke, sier skattedirektør Svein Kristensen.

 

Han minner om at skattyterne må sjekke skatteoppgjøret sitt. Finner de feil eller mangler må de klage innen 10. august. De kan klage elektronisk på skatteetaten.no, sier Kristensen.

 

Flere med tilgodebeløp – færre med restskatt

I alt får 2 298 000 skattytere over 25 milliarder kroner tilbake, vel 4 milliarder mer enn i fjor. I gjennomsnitt får de vel 11 200 kroner, en økning fra 9 600 i fjor. Rentegodtgjørelsen er 3,6 prosent. Det er skatteoppkreveren i kommunene som overfører pengene. Skatteoppkreveren kan bruke tilgodebeløpet til å dekke skyldig skatt fra tidligere år, og til å dekke en del andre offentlige krav.

 

Kilde: skatteettaten.no

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: