Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Rødt, varmt og tamt

Skrevet 27.06.2009 10:16 - Sport

- Kjedlig å tape på en hands

 

Fortviler etter kampen: Buvik-keeper Marius Solli.

 

Buvik kan delvis takke seg selv for 1-2-tapet hjemme mot Stjørdals-Blink fredag kveld. Men ofte må man ha litt dommer-flaks for å kapre med seg poeng. Det hadde ikke gultrøyene mot Nord-Trønderne

 

- Forjævlig å tape kamper når motstanderen får godkjent et så soleklart handsmål. At dommeren ikke ser at blinkspilleren putter med hånda midveis i andre omgang er helt utrolig, fortviler Solli etter kampen.

 

Klarer ikke å gi to straffespark til samme spiller

Like før hands-målet til bortelaget blir Buvik og Eskil Sivertsen snytt for en soleklar straffe. Men når Eskil også ga Buvik et straffemål i første omgang, er det symptomatisk at dommerne ikke klarer å dømme et nytt ett.

 

Rødt, pasningsskandale og dødballsløseri

 

Pål Riaunet er ikke heldig med headingene mot Blink.

 

Det ble mye Blink i første. Likevel stod det 1-1 ved pause der Tor Arne Kvam puttet på en Eskil-straffe. I 2. omgang ble det mer Buvik, men pasningskvaliteten var så hårreisnde at hjemmlaget kun klarte å skape noe på dødballer.

 

Midtbanen manglet teft og oveblikk til spille igjennom hurtigtogene foran. Og når en av midtstopperne klarer å "gi" bort ballen åtte ganger på rad i andre omgang, blir det tungt å bygge angrep.

 

Likevel ble det noen feite dødballsjanser:

 

Pål Riaunet bommer på to feite headinger, Rune Hammer bommer på åpent mål og Kent Martinussen header like utenfor i sluttminuttene.

 

Rødt og karantene

Til slutt ble det nok for Pål Riaunet, som sparket på seg sitt andre gule og dermed rødt mot slutten av kampen.

 

Buvik skal ha ros for meget god innsats, men teknikk og overblikk og spilleforståelse var fraværende.

 

Kampfakta: Buvik - Blink 1-2.      1-0 Kvam 6 (straffe), 1-1 20, 1-2 65.

 

Laget/karakterer: Marius Sollie 3, Stig Sandø 3, Stian Øyås 3, Rune Hammer 2, Ørnulf Meistad 2, Roger Sandvik 2, (Christian Sommerschild 55 2) Tor A. Kvam 3, Jørn Saltnes 3, Eskil Sivertsen 3, Ståle Thoresen 2 (Kent Martinussen), Pål Riaunet 2.

 

BB: Ingen

 

Stortap for Orkla: Se resultater og tabell her:

 

fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx

 

Varmt, men tamt for ca 100 publikummere

 

 

 

 

 

Varm med pels, men enda bra denne Brekka-hunden har hvit pels når stokken viser over 25 pluss.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Du forstår det nok ikke selv, men Buvik og Eskil kan kanskje takke deg og din fokusering på en situasjon i kampen mot Rosenborg 3 for at det ikke ble dømt 2 straffer i denne kampen. Samme hjemmelag, samme spiller og samme dommer, og han har bredband.


 Skrevet av: Takk AL


Denne gången va d Nabonytt og dommern sin feil at det itj var seier,,,Mot melhus va det kanskje Sommerfestivalen oppi selbu sin feil,,, rart du oppom her ikke skreiv inn nå om det etter melhuskampen??? tar gjerne imot dine synspunkter på det no...og va d du som skollj spørn eskil om han filma mot rbk? ka har du fonnje ut???????


 Skrevet av: Kujon


Ja dærre va helt topp svart AL.....kåffer skriv du itj onjer med AL i stan for Kujon....? Kåffer fokusere du itj på straffen som itj vart dømt no da? Du va vældig opptatt tå det du ment va filming? Du må jærn forklar ka Sælbu festivalen ha me Melhus kampen å eventuell filming å jørrå? Vart Buvik snytt for straffe når du kom inj kanskje?


 Skrevet av: æ e enig...takk AL


må skriv under selv da din hest(...)


 Skrevet av: Pomp


Lottungen min:-D


 Skrevet av: Ida


hmm, det e jo bærre syting på folk hær å, ska nå vær glad dokk får fakta etter kampan.. tenk dæ hvis du ha verre i syden under herre kampen, å komme hem å gjærn villa hatt nå informasjon om kampen, men får ikke det for det e bare syting her så nabonytt ikke orske å skriv fakta etter kampan mer.! ka gjør du da, slutt med syte dett, lægg dæ vess du ska vårrå sånn


 Skrevet av: huff


Sakligheta tar litt overhånd her ser æ! æ synes synd på dæ. Kåffår? Jo fordi fu tydeligvis plages med treg mage. I å me at du tydeligvis vet kæm æ e så må du bare kall mæ både "kujon og hest". Det e helt i orden....æ har sympati me dæ, og skolla gjærn ha forklart dæ ka du skolla jort for å kåm dæ viar i livet, men æ ha gitt opp. Ka du kalle mæ bry æ mæ itj om. Bra du itj vart lærar iallfall.


 Skrevet av: Interesankt


Al....ka du mene om mæ bry æ mæ lite om...d vet æ fra før, å at du kalle mæ for kujon og hest vise bere din IQ og mangel på saklighet. Æ synes bare synd på dæ. Æ savne fortsatt forklaring på kåffer du itj fokusere på straffen hanj Eskil itj fekk i site kampen, når det va hovedoppslaget i kampen mot RBK 3. Vess du ska skriv på ei nettsi å ha nå troverdighet så bør du host opp ei forklaring, men du e no egentig itj opptatt tå saklighet, så kæffer gidde æ å spørr om det?


 Skrevet av: Kujon og hesrt


Til grinebiteren: Der er da et eget avsnitt om straffesituasjonene så vidt jeg kan lese...!!! "Klarer ikke å gi to straffespark til samme spiller". Stakkars figur si no æ


 Skrevet av: TIL grinebiter:


Du kanj forsøk å svar på det æ spørr om istan for å kom med flere karakerestikka tå mæ....


 Skrevet av: Al!!! du svare fortsatt ikke...


Søkke.ta å send nå sms`a imellom dåkk istan får å sett på sia hær og skriv inn idiotiske inlægg.


 Skrevet av: idiota..


Æg bli forbainna når Buvik tape. D fins kun 3 mulige løsninga på krisen.............1)Slutt å sjå kampa............................................................... 2)Bytt ut dommeran................................................................. 3)Spræng hele laget i lufta......................................................... RENG INN OG STÆM!


 Skrevet av: Einstein


Æ RENGE: Da sprænge vi aill fotbaillan - JIPPPIII!!!


 Skrevet av: Lei fotbaill


Haha..for en diskusjon å for en kranglefant...kan bare være en person som mæsse på om d samma, kamp ætte kamp... Aldri bra nok her på Nabonytt. D e d vel forræstn itj nå ainna plass heill. AL skyld i at dommern ikke blåse? Thihi...for en makt Nabonytt har. Glæde mæ t høstens valg, sjå kæm Nabonytt sætt inn i statsministerstolen. Har bredbånd dæm å..


 Skrevet av: Kjære mæ


Enig med "huff". Meningsløst å syte pga dette. For oss som ikke har mulighet til å se kampene, er det artig å lese referatene for å følge med laget. På enhver fotballkamp er det like mange meninger om kampen som det er personer til stede. Vær glad at noen skriver (mer eller mindre objektivt) om det som skjedde i kampen. Det er umulig å være enig i alt som blir skrevet, og vinklinga blir litt TV2 til tider, men jeg regner med at AL og co gjør så godt de kan for å skape engasjement rundt laget (og treff på sida si). Kvaliteten på Nabonytt er bedre enn jeg forventer av en slik lokalavis laget av amatører. PS! Kritikk blir gjerne mer usaklig når man ikke tør å skrive under med gjenkjennbart navn.


 Skrevet av: Janki


Men herregud da.. Slutt å syt. D va mang sjangsa for blink i første og mang for Buvik i andre omgang. Ja, d e mulig dæm vart snytt for straffe men no e kampen over og vi får she frem t næste istede. Va kanskje ikke fortjent men sånn e fotbailln.


 Skrevet av: SupporterLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: