Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Håvard og Bjørnstad Bil oppgraderer

Skrevet 04.09.2008 20:45 - Sport

 

- Guttedrømmen blir en realitet nå, sier daglig leder Håvard Gustad (33) ved Bjørnstad Bil på Fannrem. Buvikingen som for en tid tilbake gjorde orkdaling av seg, er i ferd med å realisere drømmen om et skikkelig og moderne bilsenter. 

 

Gleder seg til nyåret.

 

Sammen med tre andre er han medeier i Bjørnstad Bil der Nissan er hovedmerke. I januar flytter firkløveret virksomheten sin til Orkanger vest og får blant annet flere andre bilfirma som nærmeste nabo.

 
 
- Nå får vi endelig en skikkelig bilhall, slik at vi kan vise frem bilene våre på en kundevennlig og ryddig måte, sier Håvard. Og mener at det  kanskje er viktigste av alt når du skal selge bil. Han legger ikke skjul på at plassmangel og kummerlige forhold er det største problemet i dagens lokaler.
 
Håvard har travle dager i forbindelse med bygginga av nytt bilsenter.
 
 
Tobarnsfaren sier videre at Bjørnstad Bil etter hvert har planer om å inkludere båt, motorsykkel, delelager i virksomheten. Et moderne motorsenter med andre ord. Det nye bygget på Orkanger har allerede begynt å reise seg.
 
 
 
Vi gleder voldsomt, sier buvikingen som alltid har hatt bil på hjernen. Han mener han er heldig som kan kombinere jobb og hobby hver dag. Sammen med blant annet medeierne i firmaet er den store lidenskapen Team Bjørnstad Racing. Vi hører ut av navnet at dette dreier seg om gatebilkjøring og svidd gummi (les mer på tbracing.no).
 
 
AL
 
 
 
Bjørnstad Bil ga nabonytt noen bilder og info om den mye omtalte superbilen.
Nissan GT-R R35
 
 
 
Ytelser :
Effekt : 480 hk
Vekt : 1740 KG
Toppfart : 315 km/t
0-100 : 3,4 sek
Bilen har 4 hjulstrekk og F1 giring på rattet.
 
 
 
 
 
 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: