Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Buvika og Meldal skapte dramatikk

Skrevet 05.09.2008 18:51 - Sport

Fotball senior. 4.div, menn.        Meldal - Buvika 2-3 (1-1)

 

 - En skikkelig sliteseier, jubler Buvik-oppmann Jan Frode Antonsen. Dette blir mer spennende enn hva han kunne like. For i andre omgang kommer målene fort.

 

Det blir altså høydramatisk i toppoppgjøret på Løkken fredag kveld. Buvika er på hugget fra starten og tar ledelsen etter kvarteret ved Marius Lauglo, men Meldal utligner mot slutten av første omgang. Til pause er lagene dermed like langt.

 
 Etter ca 70 minutter går Buvika igjen opp i tet. Denne gangen er det måltyven Tor Arne Kvam som putter.
 
 
Så begynner ting virkelig å skje: Etter ca 80 minutter utligner Meldal etter at de får tildelt straffe. Men Buvika går rett i angrep fra avspark etter straffesparket og scorer! Nok engang ved en enda større tyv – Marius Lauglo. Buvika er for tredje gang i førinnga.
 
Jørn Saltnes og Tron Kvernberg kom begge inn tidlig i andre. - No bli det party, sier Jørn etter kampen. Han måtte starte på benken fordi han ikke kom seg på siste trening før kampen.
 
 
 
  - Helt utrolig at vi kvitterer så kjapt, medgir Trond Inge Kvernberg som spilte det meste av andreomgang i dag. Han har lenge vært ute med skade, men tok sjansen på å prøve det kranglete kneet sitt fra sidebackposisjon i kveld.  – Kneet fungerte som en drøm, sier en oppskakket Kvernberg.
 
 
 
Både han og Jørn Åvard Saltnes kommer inn i starten av andre omgang. Det forsterker laget merkverdig.
 
 
Buvika klarer å ri stormen av etter at målene kommer. Meldal makter bare å produsere noen dødballer på Buvikas halvdel som det ikke blir noe av.
 
Frode Skjærvold debuterte for Buvika i kveld. Han spilte så tøft at trener Rune Normannseth valgte å ta han av tidlig i andre omgang. Da stod han allerede med ett gult kort, og treneren så antydninger til at det kunne ende med rødt! Skjærvold spilte uansett en meget god kamp - til da. Midtstopperen har tidligere spilt for Steinkjer i andredivisjon.
 
 
 
Dette er en meget viktig seier for Buvik i kampen om opprykk. De leder nå med seks poeng på nettopp tabelltoer Meldal.
 
 
 
 Tabell idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx 
 
 
AL

Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: