Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


TOBB inn i Skaun

Skrevet 15.07.2009 13:30 - Nyheter

Skaun boligbyggelag har fusjonert med Trondheim og omegn boligbyggelag (TOBB), og Melhus boligbyggelag vurderer det samme.

 

 

- Det er bedre at det er et stort boligbyggelag i regionen, og TOBB har regional ambisjon, sier konstituert direktør Torkil R. Iversen i TOBB til Trønderbladet.

 

 

Fusjonen mellom Skaun boligbyggelag og TOBB blir endelig fra 16. august. Da overføres medlemmene dit, og de beholder sin ansiennitet. Kjell Halvorsen satt som leder for Skaun boligbyggelag inntil han gikk av 31. desember. Deretter oppløste styret ifølge Halvorsen boligbyggelaget og gikk så til TOBB.

 

Kjell Halvorsen: Tidligere leder i Skaun boligbyggelag.

 

Skaun boligbyggelag var ifølge Trønderbladet blant dem som ble rammet av konkursen i Orkdal boligbyggelag ettersom Orkdal boligbyggelag var forretningsfører. Halvorsen sier at Skaun boligbyggelag ikke hadde tap på konkursen, og han synes det er sørgelig at Skaun boligbyggelag gikk over ende.

Kilde: Trøndebladet.

 

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: