Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Mye Vodka nesten pressa i bilpressa

Skrevet 16.07.2009 17:27 - Sport

Snakk om hele 177 flasker

 

 

En kassebil uten skilter ble forberedt til pressing ved Trondheim Bildemontering på Øysand i dag. Bilen var kommet opp på trucken for å flyttes, da sjåføren oppdaget at den var merkelig baktung. Stor var overraskelsen da det viste seg at det lå 177 flasker russisk sprit i bagasjerommet, skriver Trønderbladet.

 

De ansatte ved bilpressa var ikke i tvil. Politiet måtte tilkalles.

 

Ifølge Trønderbladet kunne Melhus lensmannskontor med stor sannsynlighet slå fast at dette dreier seg om smuglersprit. De tok beslag i flaskene, som blir levert til destruksjon.

 

Bilen stod i Trondheim

Bilen der flaskene lå, er en eldre Renault Trafic. Viking Redningstjeneste brakte bilen til bilpressa i dag, og den hadde stått i forvaring hos Viking Trondheim helt siden 20. april i år. Viking hadde hentet bilen på området til Strandvegen Auto, der den først sto i to uker.

Da bilen ble hensatt ved bilforretninga i Trondheim hadde den skilter, men de forsvant etter et par dager.

 

Melhus lensmannskontor opplyser at bilen på ett eller annet tidspunkt har vært tysk. På sida kunne de nemlig se tegn etter et tysk firmamerke. Men bilen kan seinere ha skiftet eier eller blitt stjålet. Politiet har derfor ingen spor å gå etter, og noen større etterforskning blir ikke gjort.

 

Melhusavisa skriver videre at Lensmannskontoret antar at spriten ble liggende i bilen fordi noen ville skjule sin forbrytelse, eller mer sannsynlig at noen skulle hente spriten, men ikke rakk det før bilen ble tauet inn av Viking.

 

 

Ved Trondheim Bildemontering ble det ikke funnet andre gjenstander i bilen som kunne si noe mer om hendelsen. Den var tom, foruten de fire glassfibernettene med vodkaflasker, som var gjemt under et løst baksete som var hvelvet over.

 

Kilde; Trønderbladet.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på EY! det dær va spriten min det, kom tebake med den, tvært!


 Skrevet av: Ola Meistad


Da er julebordet for Melhus lensmannskontor sikret!!


 Skrevet av: Julebord


men kjære mæ!!!fekk dem kalle fota tøffingan på øysand ;) konja nå tatt unda en påsså da vet æ...


 Skrevet av: Alko-kutt


Væll, æ kain ailler tænk mæ at dæm kjappa sæ å rengt onkel p me en gang. Teinte dæm grubla ei stund på korr mang flaska dæm skull ta før dæm rengt.


 Skrevet av: Alko LikerLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: