Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Stjal seilbåt

Skrevet 29.07.2009 21:25 - Nyheter

Prix Buvika hadde natt til onsdag besøk av personer som ikke vet forskjell på mitt og ditt.

 

Seilbåten som ble stjålet var en liten lett utstillingsbåt. Den har i lang tid stått inne i butikken, men tirsdag ble det ryddet og båten satt utenfor. Der skulle den stå til eieren, leverandøren TORO, skulle hente den.

 

Men det blir nok lite fart på båten for de nye "eierne". Seilet og masten sto innendørs og dermed utenfor rekkevidde for de klåfingrede gjestene.

 

 

Lisbeth Pettersen i Prix Buvika synes det er svært beklagelig at ingen ting får stå i fred, selv om hun ser humoren i det hele.

 

- Det skal bli morsomt å se de ute på sjøen, helt uten fremdrift. Det fulgte nemlig ikke med årer heller, sier hun lattermildt før hun slår over i en litt alvorligere tone.

 

- De som eventuelt har rasket med seg båten ved et uhell, kan diskret sette den tilbake i nærmeste fremtid. Det trenger ikke dryge så lenge, da vi må anmelde tyveriet hvis båten ikke kommer til rette.

 

 

Har du sett noen luske på baksiden av Prix i mellom ca. klokken halv 12 tirsdag kveld og 06 onsdag morgen, vil det være svært interessant for betjeningen på Prix å høre fra deg.

 

TL

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Æ har en båt - MED MOTOR - te salgs. Det e my enklar:-)


 Skrevet av: Jan Ole


....hvem kan seile foruten vind? hvem kan ro uten årer? hvem kan skilles fra vennen sin uten å felle tårer? Heia lippan:-)


 Skrevet av: kaptein skuteløs


Båten er laget for utstilling,ikke for sjøen, og det kan tenkes DU får ei ganske så stor overraskelse om DU sjøsetter den. Husk redningsvest!


 Skrevet av: gunnLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: