Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Hvem er bygdas sprekeste?

Skrevet 07.09.2008 15:30 - Sport

Årets Jens Riise-løp er det 33. i rekken. Turløpet samlet i år seksti deltagere. I år var det lagt opp med en kort- og en lang løype.

 

I årets deltagerliste kan man finne 6-7 personer som har deltatt hvert år siden oppstarten. Vi ser eksempelvis kjente buviknavn som Fred Hagen og Kjell Halvorsen. Nabonytt tok turen ut i den korteste løypa for å finne noen av de sprekeste vi har i bygda.

 

Vel oppe ved Tåbrua kommer Ole Johan Røstad hastende. Ole Johan er å finne på listen blant de som i år deltar for 33. gang. Med andre ord har han deltatt alle ganger i løpets historie! I år stiller han med barnevogn og haster forbi Nabonytts utsendte.

 

Bygdas sprekeste?

 Ole Johan Røstad kan absolutt regnes som en av Buvikas sprekeste personer. Han har nemlig deltatt i samtlige Jens Riise-løp.

 

 

I høstsola kommer også Rune Hammer luffende. Ved sin side har han samboeren Torill Andresen. På ryggen sitter datteren Synne (førstesidebildet). Rune har deltatt femten ganger. Det premieres med vase. Premie til tross, Rune kan ikke regnes blant de sprekeste med start i under halvparten av løpene.

 

Det lyktes ikke Nabonytt i å finne flere av de sprekeste som hadde betalt startkontigent. Men det er jo fullt mulig at de var oppe i den lange løypa...

 

 

TL


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: