Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Rosa høstens motefarge

Skrevet 06.08.2009 14:03 - Nyheter

Vi har alt begynt å se de sjokkrosa plaggene også på jentene i vårt distrikt. Og du kan bare forberede deg på at høsten blir neonrosa.

 

 

For hvis designere som Marc Jacobs og Michael Kors får viljen sin, blir denne høsten alt annet en grå og trist, ifølge kvinnebladet KK.

Da de viste sine kolleksjoner for høsten og vinteren 2009-2010 tidligere, var det nemlig prangende neonfarger det gikk i, og da spesielt de knallrosa nyansene.

 

Og det er ikke bare de unge og de glamorøse som følger med i motebilde:

 

De eldre følger med: - Joda, vi følger da med litt vi og. Denne kjøpte jeg i Sverige, forteller Olga Leraand som synes de rosa fargene er lekker.

 

Oppmerksomhet

At rosa er en knæsj farge, er det ingen tvil. Stiller du opp på fest i en knallfarget kjole, får du garantert oppmerksomhet.

Da kan det være en fordel at skoene og tilbehøret er i en annen farge. Med mindre du vil ta den helt ut, da. Det er lov - og ikke minst gøy!

 


Rosa bølge blant stjernene

Ifølge KK elsker kjendisene den sterke fargen. Den dukker opp på alt fra supermodell Agyness Deyns laptop-veske til kjoler, sko og smykker på den røde løperen.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: