Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Skaun-cup for 21. gang

Skrevet 12.08.2009 16:11 - Sport

Ildsjler: Knut Rimol og formann i Skaun bk Mildrid Gimseng fra Børsa står ofte bak mya av det som skjer i fotballsammenheng i Børsa og Skaun.

 

I helga går Skaun-cup av stablen for 21.-gang. Mildrid Gimseng har selvsagt vært med enten som leder eller som alt mulig-kvinne alle disse årene. De siste åra har også Knut Rimol vært en god medhjelper, mens det er Guri Anne Ustad som er leder for årets cup.

 

Både Børsa og Skaun

- I år spilles cupen både på gressbanen oppi Skaun og på banene på Moan. I Børsa skal det spilles ellever-fotball, noe som er nytt for Skaun-cup, sier Mildrid som tidligere har vært leder for turneringa hele ti ganger.

 

Foreldrene verstinger - fair play

- Jeg har også måttet stille opp som dommer i cupen enkelte ganger. Og det er jo som vi alle vet en uriasplass. Men at det er foreldrene som er verstinger når det gjelder kjeftbruk på de sortkledde synes jeg lite om, forteller Gimseng.

 

Hun oppforder alle foresatte og tilskuere til å vise fair play overfor de mange unge dommerne som skal i aksjon i helga. - Barna som spiller oppfører seg jo mot dommeren, da må også foreldrene klare det, legger hun til.

 

 

Rundt sytti lag

I år er det rundt sytti lag som er påmeldt turneringen. Alderen på utøverne er sju til fjorten år, der de fleste kampene spilles med sju spillere på hver side av banen.

 

På gressbanen oppi Skaun settes det opp hele seks sjuer-baner.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: