Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Her spøker det...

Skrevet 13.08.2009 01:44 - Sport

Lisbetsæter: Øde og forlatt - perfekt for spøkelser.

 

Ungdom valfarter fortiden til Lisbetsæter i Skaun etter mørkets frembrudd. Flere personer skal etter ryktene ha sett uforklarlige ting.

 

Da Nabonytt var på Lisbetsæter ved 01 tiden natt til torsdag, ankom en bil med ungdommer på spøkelsesjakt:

 

- Flere av våre venner har vært hær tidlig i uken og sett personer der inne - blant annet en liten jente med mørkt hår. Og de er sikker i sin sak, sier den anonyme gjengen.

 


Intet sett: Spenningsnivået var høyt da vi nærmet oss vinduene, men bildene viste intet uforklarlig.

 

Nabonytt har vært i kontakt med andre personer som også har vært utenfor det gamle rekreasjonshjemmet den aktuelle kvelden.

 

- Vi så personer gå der inne. Noen av oss ble så redde at vi begynte å gråte, sier en jente som ikke ønsker å stå frem.

 

Flere kilder vi har vært i kontakt med bekrefter også at mange tidligere ansatte har opplevd en del uforklarlige ting i den gamle bygningen.

 


Skremt: Fotografen skvatt av dette bildet.

 

 

Så langt har ingen i Nabonytt opplevd noe uforklarlig, men vi vil fortsette å utforske saken.

 

Har du opplevd noe skremmende på Lisbetsæter, eller sitter på andre gode historier, vil vi gjerne at du deler dem med oss i kommentarfeltet.

 

TL


Til toppen

Del denne artikkelen på Du va itj høg i hatten nær du va oppå sætra Truls ! Redd tente æ ! Hehe...


 Skrevet av: Kinge


Jobba på Lisbetsætra i mang år æ, uten at æ opplevd nå som helst "unormalt". Va ofte alein oppå der ætte de siste gjestan hadd ferre, å æ lå over på loftet der helt alein. Hørt eller så itj nå...så spøkelsan e sekkert gla i mæ :-)


 Skrevet av: KR


D e mang yngre damer som ha sjett spøkelsa og jennferd den siste tio oppå den, og demm e sekker i sin sak!!!!!!!!må mesta tru på det da,,,


 Skrevet av: Det spøker


Det er ingen fare,det er bare gode energier der inne som er der,som ikke har gått over på den andre sida


 Skrevet av: haugesund


Hei! Jeg er ikke sikker på om jeg fikk sendt historien min tidligere i dag så jeg skriver en gang til. I går kveld i halv tolv-tiden. 22 august-09 dro jeg og tre andre opp til Lisbetsæter for å søke litt spenning. Vi satt i bilen hele tiden for ingen turte å gå ut men lysene på bilen var rettet mot huset så vi hadde god oversikt. Like etter at vi hadde kommet dit, fortalte sjåføren at hun kjente at hun ble "tung" og kvalm. I løpet av den ca. halvtimen vi var dær, var det ingen som så noe unormalt. Men da vi skulle kjøre tilbake merket vi at sjåføren oppførte seg merkelig. Hun begyndte å kjøre ustabilt og vinglete. Passasjeren i framsetet prøvde å få kontakt med sjåføren men sistnevnte bare mumlet noe og ristet smått på hodet.Da jeg prøvde å få kontakt med henne var hun ikke "tilstedeværende" og kjøringen ble værre så jeg måtte riste henne våken for at hun skulle stoppe bilen. Da hun kom til seg selv, virket hun skremt. I løpet av turen hjem sa hun ingenting til tross for at vi andre prøvde å få kontakt med henne. Litt senere kunne hun fortelle at hun følte at noe/noen var inne i bilen sammen med oss som ikke skulle være dær. Og grunnen til at hun hadde vært stille på hjemturen var for å huske ett navn og årstall som hadde dukket opp for henne. Skummelt. Vi skulle bare på en uskyldig spøkelsesjakt så fikk vi hele pakken. Så vær forsiktig!


 Skrevet av: Christine


det øverste bilde ser du ein jente som går . vinndu nomer to fra venstre . er det noen som va med eller er det ikke noen som har merket det. har sett spøkelsa flere gannger tror kansje eg har fått evnen til og se dem men kan ikke det vær gang eg vill. ser dem somregel når eg helst ikke vill det.


 Skrevet av: frank robert ramsevik


Det spøker i gymsalen på Jåren Råbygda Skule Også.


 Skrevet av: Ola


Ja det spøker faktisk i gymsalen på jåren råbygda skole! vist du ser inn vinduet ser du noen ganger en skygge som lyser litt opp som beveger seg.


 Skrevet av: anonym


Viste ikke at en skygge kunne LYSE opp... Må være spesielt for jåra det.


 Skrevet av: He he he


eg kjener han som skriver at det spøker på jåren råbygda skole


 Skrevet av: Lars


eg og tre kompiser var på jåren råbygda skole vi så in vin duet og så kåm det en hånd runt halsen min i speil bilde


 Skrevet av: kir


skummelt!!!!!!


 Skrevet av: Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: