Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Wilmann til VM

Skrevet 13.08.2009 11:50 - Sport

Saken oppdatert:

 

SISTE: Frederik Wilmann er i dag tatt ut i den 9 mann store troppen til Årets sykkel-VM. Det ble kjent på en pressekonferanse i Oslo i dag klokken 13.30.

 

 

 

Sportsdirektør i Joker-Bianchi-laget Gino van Oudenhove arbeider hardt for å få med Frederik Wilmann fra Viggja til sykkel-VM i Sveits, skriver adressa.no.

 

- Jeg kan ikke forstå noe annet enn at Wilmann er klar, men jeg vil også forsøke å påvirke Steffen Kjærgaard til å ta med trønderen Svein Erik Vold. Han er en av Norges aller beste hjelperyttere, og laget trenger Vold til å jobbe for seg. Han burde få den niende plassen på laget, sier van Oudenhove, sportsdirektør i Joker-Bianchi.

 

Sportssjef i sykkelforbundet, Steffen Kjærgaard, har lovt å stille med ni mann under VM, etter at han først mente at kun syv mann var gode nok. Joker-Bianchi-sykkelist Wilmann kan nå være aktuell for en av de siste plassene.

 

Pressekonferanse

Steffen Kjærgaard vil overfor Adresseavisen ikke spekulere om hvilke sjanser trønderduoen har for å komme til VM.

 

- Jeg avholder en pressekonferanse torsdag klokken 13.30. Hvis den pressekonferansen skal ha noen verdi, kan ikke jeg si noe til deg nå, sier han.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: