Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Viktig kamp

Skrevet 17.08.2009 17:09 - Sport

Moan idrettspark søndag 16.august, 3.divisjon avd. 2: Skaun/Glimt - Glåmos 1-0:

 


Jentene på Skaun/Glimt kunne smile breiest etter at sesongens andre seier var i boks.

 

Ei hektisk fotballhelg i Skaun ble avsluttet med en fortjent seier for skaundamene på Moan søndag kveld. Og matchvinneren var en tidligere Orklaspiller, som nå vil gi alt for Skaun/Glimt resten av sesongen.

 

Med Kristin Mostuen på laget, kan den ivrige gjengen fra Skaun og Gjølme, gå høstsesongen enda lysere i møte. En seier nå var kanskje det som skulle til for at det virkelig skal løsne for jentene.


 


Kristin Mostuen har masse verdifull erfaring fra høyere divisjoner. Søndag skåret hun det avgjørende målet mot Glåmos.

 

Det har gått litt opp og ned med Skaun/Glimt i år. Men med seieren søndag, ligger nå tre lag bak dem på tabellen etter ni serierunder. Neste kamp spilles også hjemme. 2. September kommer Freidig på besøk.

 

Laget består av en fin blanding av unge og noe eldre spillere. Blant annet er flere av jentene elever på Orkdal videregående skole.Julie Hågensen Kleven er elev på Follo...

 


Og sammen med Toril Blækkan Sæther og resten av forsvaret, hadde de full kontroll mot glåmoslaget.

 


Lagleder Øyvind Johannesen og trener Roar Bremseth (til høyre), er nervøse.Johan O. Wiggen synes klokka går seint, mens Mildrid Gimseng og Rolf Kleven smiler fornøyd.Nina Therese gir alt i sluttminuttene.Det samme gjør veteranen Kristin Sætran.

 
Men til slutt kan heiagjengen endelig slippe jubelen løs. Fullt fortjent seier!
Øyvind Johannesen og Roar Bromseth er stolte av laget sitt. Og det med god grunn!Terminlista for Skaun/Glimt finner du på http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=37487
Bursdags"barnet" Grim Rune Esp, som fylte 45 år søndag, skulle fange storfisken i Børselva, men kom tomhendt tilbake. Derfor smakte seieren til hjemmelaget ekstra godt!

 

ET


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: