Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Blir Jon vippet av pinnen i år?

Skrevet 20.08.2009 09:19 - Underholdning


Artikalleriet med samme besetning som i fjor: Robert Øyum-Jakobsen, Ole Magnar Morken, Aashild Grønning og Jon Lyngstad. Her på Innerkaia tidligere i sommer i konflikt med potetbonde Olaf Sand.

 

Fredag kveld mønstrer Artikalleriet scenen på Snefugl går for tredje gang. Mens det totalt sett er fjortende året på rad artikallan skal underholde lattermuskelen til publikum.

 

Generalprøve - billettsalget godt i gang

- Det har vært full rulle her den siste tiden, ja. Også i år ser det lovende ut. I kveld er det genralprøve, sier scenevert Arnstein Saltnes.

 

I år er det satt opp tre flere ordinære forestillinger enn tidligere, det vil si sytten.

 

- Utover det får vi se om det i år som i fjor blir behov ekstraforestillinger. Billettsalget går like godt. Omlag 60 prosent er utsolgt, men som alltid øker salget på etter premiæren, sier Arnstein.

 

Kom over i urent trav

Ryktene tilsier at årets revy, Det e så flott atte, skal være minst like bra som fjorårets. Og Lyngstad husker nok særlig en av forestillingene da, der en kvinne som satt på fremste benk og skrattet så høylyttl til sketsjen Jonas, at skauningen kom helt ut av takt.

 

- Det ballet seg litt ja. Plutselig visste jeg egentlig ikke hva jeg skulle si, humret Lyngstad etter forestillnga i fjor.

 

Da den rutinerte skuespilleren dengang måtte improvisere en liten stund, ble sketsjen selvsagt bare enda mer latterfull for publikum.

 

- Kanskje kommer hun i år også, Jon!

 


Monologens konge: Ole Magnar Morken er vel så rutinert, og kommer garantert til å sette publikum i kok, blant annet med sine monologer.

 

Robert kan enda ikke betegnes som rutinert. Han er artikall kun på andre året, mens gjesteskuespiller Aashild er med på fjerde året.

 


Dette trekløveret leverer musikk også i år. Einar Mellingsæter, Stein Nilsen, Knut Lerånd.

 

Iver Gaustad, hølonding, er en kjent skikkelse i Artikalleriet. Årstiden tatt i betrakning; vi fant dette klippet på Youtube:

www.youtube.com/watch

 

AL

 Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: