Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Riis-Johansen ikke til Skaun likevel

Skrevet 24.08.2009 23:37 - Nyheter

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) skulle tirsdag delta i markeringen etter sikringstiltakene NVE har foretatt i Skaun kommune. Det er avlyst på grunn av mistanke om svineinfluensa.

 

Hans politisk rådgiver Jarand Felland stepper nå inn for Riis-Johansen.

 

Det er nettavisen Varden.no som melder dette mandag kveld.

 

Olje- og energiministeren skulle ha sittet i regjeringskonferanse med samtlige av Norges statsråder hele mandagen. Men da han begynte å føle seg dårlig natt til mandag, ble han betenkt.

– Jeg lå våken i natt med symptomer på influensa, men jeg er ikke så dårlig at jeg ikke kan snakke i telefon, forsikrer ministeren fra Skien. 

 

Skulle avduke stein

Ordfører Jon P Husby fortalte ifølge Tronderbladet i forrige uke at ministeren skulle avduke ei tavle og legge ned en stein ved Saltnesstranda i Buvika under markeringa. Før på dagen skulle han på befaring, da blant annet for å se de to elvene Vigda og Børselva der det er gjort omfattende sikringsarbeid.

 

De to elvene er nærmest bygd opp på nytt. Vigda går også gjennom Melhus kommune, hvor det fortsatt pågår sikringsarbeid.

 

 

LEB

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: