Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


En tradisjon er født

Skrevet 30.08.2009 22:21 - Sport

Stine Kufaas-stevnet på Moan idrettspark søndag 30.august 2009:

 


- Vi gleder oss allerede til neste års stevne, sier en storfornøyd Stig Jansson til Stine Kufaas.

 

Det var bare smil og gode ord blant deltakere og publikum som hadde tatt turen til Moan idrettspark i Børsa lørdag. Og ekstra stas var det at Stine Kufaas selv var med og åpnet stevnet. Bygdas største friidrettsambassadør håper hun også får tid til å komme neste år, for dette gav mersmak.

 

Kule, sprint, høyde, spyd, mellomdistanse, lengde...Aktivitetsnivået var høyt under tidenes første Stine Kufaas-stevne i Børsa. Selv var høydehopperen mest opptatt av å følge sin "egen" gren. Det var gøy å se at så mange forsøkte seg på å svinge seg over stanga.

 

Se resultatlise her: www.borsa-il.no/Stine_Kufaas_Lekene%202009_Resultatliste.pdf
Stine og lille Charlotte følger spent med på høydehoppkonkurransen.


Stig Jansson var krystallklar på at dette stevnet også vil bli gjentatt neste år. - Det begynner å svinge av friidretten i Skaun. Og det kan vi takke Moan idrettspark for. Derfor er det flott å kunne arrangere et slikt storstevne. Spesielt artig at så mange andre klubber også tar turen hit med utøverne sine.
Stig Jansson har et stort hjerte for friidretten i bygda.

 


Mange klubber var samlet i Børsa i dag. Deriblant Statsbygd.Stine Kufaas-stevnet er for både store og små. Her er det ingen tapere. Konferansier Arvid Bjørgum bruker like lang tid på fjerdemann som på førstemann når han kommenterer. Har en det moro, er sjansen stor for at man stiller igjen, også neste år.


Og det er imponerende å se alle funksjonærene som hjelper til. Det er mye logistikk og ikke minst elektronikk som må fungere for at stevnet skal bli vellykket.
Arne Storsand og Anders Holt: to viktige brikker i det store puslespillet.Også Berit Uvsløkk Normann har et stort friidrettshjerte.

 

Vi vil komme tilbake til resultatene fra helgas stevne. Og mens vi venter, kan vi koste på oss en liten bildekavalkade fra et vellykket Stine Kufaas-stevne:
Ida Uvsløkk Normann fra Børsa IL var godt fornøyd med seier og tiden 1.47 på 600-meteren.Johanna Jansson (Børsa IL) kom først i mål i sin årsklasse (12 år) på 600 meter.Noralf Rune Dahlen har kontroll på listene. Håvard Dahlen og Robin Fissum følger med.Stine Kufaas lytter til Stig Jansson, Kristin Tangvik og Beate Jansson.Johan Riseth Hammer og Tonje Haugen stilte som heiagjeng denne gangen.Tonjes søster, Karen Uvsløkk Normann klarte seg bra på 600-meteren, til tross for at resten av feltet var et år eldre.Leif Bakløkk har god trening i å arrangere idrettsstevner.Ole Rønningen har et våkent blikk.Eva, Stein Are, Frid-Ragnhild og Jan Thomas Flosand følger med på fredlyelevene som kaster spyd.Stine med startnummer, til tross for at sesongen ble avsluttet i Berlin for knappe to uker siden.Robin Fissum tar sats.Arvid Bjørgum og Olav Arnstsen har kontroll på listene.

 

Flere bilder:

 


 


ET


Til toppen

Del denne artikkelen på Bare så synn at Jansson og co. ikke har hjerterom for andre idretter og aktiviteter i kommunen. Samarbeid er ikke så dumt.... Ellers gratulerer til Børsa I.L for godt avviklet stevne.


 Skrevet av: allsidig


Vær vennlig og vær mer konkret. Dette mistenker jeg for å være ubegrunnede, surmaga oppstøt!


 Skrevet av: Idrettsinteressert


Bra et Børsværingene endelig får igang friidretts aktivitet. Når de har fått et anlegg til 12-15 mill. Jeg synes Jansson skal få holde på med dette så kan "allsidig" sørge for andre idretter og aktiviteter. Gratulerer til Børsa IL for endelig å ha kommet igang med å utnytte et fin men dyrt anlegg.


 Skrevet av: Buviking


For et kjæmpefint tiltak for spræke barn og ungdomma!! Supert:-)


 Skrevet av: AnneLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: