Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Stenseth trekker seg

Skrevet 04.09.2009 13:49 - Sport

- Har gjort en kjempejobb

 


En legende i Buvik IL:Bård Stenseth.

 

Bård Stenseth er valgt inn som sekretær i Buvik IL fram til mars 2010. Midt i perioden velger han imidlertid å hoppe av etter å ha vært i stillingen i 20 år.

 

- Ja, jeg ble overrasket. Jeg hadde ikke hørt noe fra Bård om dette før jeg fikk avskjedsmeldinga hans via en e-post fredag. Jeg håper å få kontakt via telefon etter hvert, sier leder i Buvik IL Bjørn Hammer.

 

Det har heller ikke lyktes NN å få en kommentar fra Stenseth.

 

I e-posten begrunner Stenseth avgangen først og fremst med at tiden ikke strekker til. Dessuten plages han med en vond rygg (isjias). Avskjeden gjelder fra 1. september.


Gedigen innsats for idrettslaget

- Etter hva han selv skriver og etter det jeg vet, har det ikke vært noe konflikt bak at Bård hopper av sekretær-vervet. Uansett håper jeg at vi fortsatt kan bruke Bård som en rådmann pr telefon til en annen sekretær er på plass.

 

Buvik-IL-formannen vil dessuten rose Bård for innsatsen. - Han har nedlagt en kjempejobb for laget, der han nå i 20 år har vært en alt muligmann for oss alle. Han liker ikke å få ros, men det skal han jaggu få nå, avslutter Hammer.

 

Etter hva NN erfarer ønsket egentlig Bård også å trekke seg ved forrige årsmøtet. Men på mangel av kandidater, fikk de han med seg med et nødskrik.

 

Bård trener nå damelaget til Orkla (1.divisjon). Han bor på Klett, og er fortsatt Lillestrøm-fan for full hals.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Lure bare på om admin. har lov te å gå ut me personlige opplysninger på Hr. Stenseth? I å me att dåkk itj ha fått tak i hain sjøl.Personvern!!!!!


 Skrevet av: Lina


Æ lure på kåffer skribenten AL skriver at NN erfarer at, og det har ikke lyktes NN å få en kommentar. Kåffer itj skriv AL eller undertegnede i stedet for NN?


 Skrevet av: æ lure


Står itj nn for nabonytt da tru. Ikke d du tru mrs knowall...


 Skrevet av: nn


Al...d skulla ha verre et ? tegn dær!


 Skrevet av: LærarnLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: