Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Storfint besøk i Buvika

Skrevet 10.09.2008 22:09 - Sport

Guttene fulgte godt med når den tidligere rosenborgspilleren tok ordet. Ifølge buviktrener Verner Johansen, har han ikke sett guttene ha en sånn innstilling før.

Når Brattbakk snakker, lytter forsamlingen.

 Når Brattbakk snakker, lytter forsamlingen.

 

- Se, de varmer jo opp ordentlig, sier nordlendingen i det treningen starter. Johansen var imponert over disipinen til guttene i dag. Det var tydelig at de hadde respekt for den meritterte spilleren.

 

Buvikingene setter stor pris på at slike som Brattbakk tar seg tid til å komme og inspirere unge fotballspillere. - Han er helt sikkert en etterspurt person i flere sammenhenger. Så dette er imponerende, kommenterer flere av de som var å kikket på Brattbakk-treninga. 

 

Det var først på formiddagen onsdag Verner pr telefon fikk klarsignal av Brattbakk om at han fikk tid til å komme. - Meget sporty gjort å ta seg tid til "grasrota", sier også guttetreneren om Brattbakk. Scoringsmaskinen har som kjent nettopp gjort comeback i moderklubben Kolstad (3. divisjon). 

 

- Det var veldig morsomt. Vi fikk mange gode tips. Samtidig var det veldig inspirerende med Brattbakk hær, sier Ørjan Nilsen Mosbakk.

 

Ørjan stortrivdes på gressbanen med ny trener.

Ørjan stortrivdes på gressbanen med "ny" trener

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: