Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


14 ekstra million-muligheter!

Skrevet 11.09.2009 10:14 - Underholdning

12. september starter Norsk tipping opp med noe de kaller Lottofestivalen
 
Fra da skal de trekke en ny lottomillionær hver dag i 14 dager.
 
Lottofestivalen er to uker med Lotto i full fokus og mange nye lottomillionærer. Minst 14 stykker faktisk, skriver Norsk tipping på sine hjemmesider.

 

Hver dag fra 12. til 25. september skal de trekke ut én Lotto- eller Viking Lotto-spiller som vinner én million kroner.

 

Alle som spiller Lotto eller Viking Lotto er med
Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de 14 ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto eller Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld.

 

Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes "i hatten". Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller på likefot.

 


Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

  • Bra: Spiller du en en-ukes kupong til trekningen lørdag 12. september, er du med i trekningen om den ekstra millionpremien samme dag og den ordinære Lotto-trekningen. Men ingen flere.
  •  
  • Bedre: Dersom du spiller en en-ukes kupong søndag 13. september er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 19. september - og alle milliontrekningene fra og med søndag til og med lørdag. Det blir til sammen åtte muligheter
  •  
  • Best: Dersom du spiller en femukers kupong (eller gjerne en ti-ukers) til trekningen lørdag 12. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene - i tillegg til fem ordinære Lotto-trekninger selvsagt. Det blir 19 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær, det! (Med ti-ukers blir det 24 millionærsjanser.

 

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: