Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Nå blir det 3.divisjon

Skrevet 12.09.2008 11:54 - Sport

Buvik - Sokna 7-0 (1-0) 4.divisjon.

 

Selv om ingen ville si det høyt, så sikret Buvik opprykket i kveldens overhøvling av Sokna. Nå er det kun de mest pessimistiske skeptikerne som tror at Meldal tar fra Buvik seriemesterskapet. Etter kampen jubler spillere og støtteapparat høyere enn på lenge. Treneren selv var på nippet til å innrømme det alle ville høre.

 

Rune jubler sammen med dagens store spiller, Eskil Sivertsen(t.h) og nykomlingen Frode Skjervold(t.v.)

 

 

- Vi har ikke rykket opp - enda. Men nå skal det j... mye til, sier Normannseth rett etter kampen. I et uoppmerksomt øyeblikk litt senere bedyret han: - Nå må vi begynne å planlegge neste år.

 

Normannseth sier han med opprykk vil ta på som trener ett år til om klubben og spillerne ønsker det.

 

Etter en førsteomgang med lite uttelling, gikk spillerne i garderoben på stillingen 1-0. Der inne må treneren ha sagt noen alvorsord, for etter pause var det et helt annet buviklag på banen. Buvik åpnet andreomgangen med to mål på de første fire minuttene.  De ga seg ikke før det sto 7-0 i målprotokollen. Målene varmet godt for det forfrosene publikumet. Høstvinden hadde et godt tak på Buvik stadion.

 

Med sine to mål ble Eskil Sivertsen kampens store spiller. Dette var kvelden Soknas venstreback helst vil glemme. Eskil herjet rundt hele kampen og viste at 4. divisjon nok er en divisjon for lavt for hans kvaliteter. Som dagens spiller ble han belønnet med et gavekort på 500 kroner fra Kiwi.

 

I denne lettvekteren er det mye kreativ fotballkraft.

 

Ellers er det verdt å nevne Stig Sandø som glimtvis storspilte på kanten. Gledelig var det også å se Tron Inge Kvernberg spille en hel kamp. Tron Inge blir en viktig spiller til neste år. Denne kamptreningen kommer godt med for den tekniske krigeren fra Ilhaugen som lenge har vært plaget med skade. Han sammen med resten av utspillerne gjorde sitt til at Buvik-keeper Øyvind Onsøyen fikk en rolig dag i buret. Han hadde bare østavinden som selskap i 2. omgang.

 

Foruten at et par av buvikspillerne igjen hadde alt for mange feilpasninger, var dette mer enn godkjent. På en slik dag slipper de å bli navngitt.

 

 For det blåser i Buviks retning akkurat nå.

 

Buvik-keeperen etter kveldens kamp. Her sammen med datteren Hannah..

 

 

Kiwi-maskoten er på plass for å promotere den nye butikken og deler ut gaver til alle på tribunen.

 

 

Publikum ser ut til å kose seg selv om det etter hvert ble mange forfrosne fingrer og tær når skumringen faller på. Fred og Halle er som vanlig på plass. De to er tydeligvis bedre rustet mot vinden enn den forfrosne Georg Meistad vi skimter foran tribuneveteranene.

 

Mål:  Eskil Sivertsen(10 min.), Stig Sandø (47. min), Tor A. Kvam (48. min), Sivertsen (56. min), Kvam (62. min), Christian Sommerschild (64. min), Tommy Vinsnesbakk (84. min)

 

PS: I det omdiskuterte frisparket som resulterer i 1-0 for Buvik, er Sokna-keeperen "på" ballen og redder før Tor Arne Kvam går over ende. Da er det ikke frispark! Linjemannen tar feil. Og når det likevel dømmes frispark her, skal det være rødt kort til keeperen som etter dommernes mening feiler som bakerste mann. Det blir det ikke.

Dommeren klarte seg ellers helt fint. Verre er det med alle spydige og kritiske tilrop fra godt voksne buvikinger - mot de sortkledde.

 

Tabell: idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx

 

TL/AL


Til toppen

Del denne artikkelen på hærlig gutter


 Skrevet av: christian


klart rødt kort. blind om man mener noe annet


 Skrevet av: kåre


"PS I det omdiskuterte frisparket som resulterer i 1-0 for Buvik, er Sokna-keeperen "på" ballen før Tor Arne Kvam går over ende. Da er det ikke frispark! Linjemannen tar feil. Og når det likevel dømmes frispark her, skal det være rødt kort til keeperen som etter dommernes mening feiler som bakerste mann. Det blir det ikke." Enn å påstå noe så dumt som at det ikke var frispark. Du kan ikke være helt frisk for å mene noe slikt! Er det plutselig lov å komme med strake føtter med knottene først for å prøve å ta ballen? Tror ikke det! Men i følge skribenten er det lov. Useriøst av vedkommende, faktisk på kanten til det dummeste jeg har hørt av en "sportsjournalist". God helg.


 Skrevet av: Tron Inge


mere blod, mere blid


 Skrevet av: kingeLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: