Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Siste miniuke

Skrevet 23.09.2009 21:15 - Sport


Magnus, Ola og Christoffer elsker å spille fotball.

 

Det var full aktivitet på Moan idrettspark tirsdag kveld. Åtte, ni og tiåringene fra Børsa ga alt på siste trening før sesongavslutninga torsdag.

 

Det har vært en lang og hektisk sesong, også for minifotballen i kommunen. Både seriespill og cuper krever sitt. Men da Nabonytt tok turen innom Moan tirsdag kveld, var det ingenting som tyda på at spillerne var lei av det fascinerende ballspillet som aldri ser ut til å gå av moten.

 

Her var spillerne kledd i drakter fra Real Madrid, Manchester United, Barcelona og ikke minst Rosenborg. Forbilder er viktig også for denne generasjonen fotballspillere.

 


Inge øver på å få et godt tilslag på ballen.Mari Emilie smiler og er glad.Tidligere storspiller for Skaun, Arne Storsand, er nå trener for minifotballen.Siste runde for minifotballen i Skaun ballklubb avholdes på Moan idrettspark torsdag kveld.

 

Noen flere gullkorn:
 

 
 

 


  

 

 

 

 

 


ET

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: