Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Bensinkrig

Skrevet 27.09.2009 22:44 - Økonomi


Et dårlig mms-bilde viser at bensinen koster 10.50 søndag kveld kl 2215, mens dieselprisen ligger på 9.56 kroner pr liter.

 

Søndag falt drivstoffprisene ytterligere etter en tendens vi har sett i hele helga.

 

Men i Buvika selges bensinen nesten en kroner billigere enn i Børsa søndag kveld:

 

Yx 10.50 pr liter. Best 11.34 pr liter. Diselprisene ligger nesten på det samme.

 

Med en veiledende bensinpris på 12.29 (95 oktan) er dette et dramatisk fall. Nå gjenstår det å se hvor lenge dette varer da.

 

Fordi:

 


Best Børsa sine priser søndag kveld klokken 2215.    MMS

 

Et kraftig fall i den internasjonale oljeprisen som vi hadde på torsdag er helt sikkert en årsak til prisfallet. Den er ifølge Hegnaronline imidlertidig nå på vei opp igjen.

 

Er det noen som har info om prisene innover byveiene samt Statoil Skaun, del det gjerne i kommentarfeltet.

 


- Ja, nå fyller jeg full tank, sier Terje Kvernberg ved YX-pumpene søndag kveld. Det er dessuten ekstra stor pågang her søndag kveld, ifølge betjeninga. MMS

 

AL
 


Til toppen

Del denne artikkelen på Seffølgeli e d litt forskjell på bensinprisan. D har nokka m konkurranse å gjør veit dokker... ;)


 Skrevet av: Trønder


Konkurranse på bensinpriser? Hahaha, den må du lenger ut på landet med. Det har seg nemlig slik at det er mer prissamarbeid enn konkurranse. Ta dagligvarekjedene i samme slengen. De også gir uttrykk for at det er konkurranse mellom de, men faktum er at det er like lite konkurranse der i gården. Ja, kanskje Rema selger melka 2 kr billigere enn Rimi, men på sin side så selger nok Rimi andre produkter billigere enn Rema igjen. Og slik fortsetter der. Jeg kan ikke med hånden på hjertet skjønne hvordan de kan gå med hundretalls av millioner i overskudd hvert år om det er så fryktelig stor konkurranse på prisene. Det blir litt som økning i lungekreft mens antallet røykere går ned. De skylder økningen i kreft på røyk likevel. Noe stemmer ikke!


 Skrevet av: Leirbag


Kjør til Anker fyll opp tanken det lønner seg bestandig.


 Skrevet av: kjell greakerLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: