Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Skaun på Robek-lista

Skrevet 29.09.2009 14:21 - Nyheter


Ordfører Jon P Husby og Skaun kommune sliter med økonomien.

 

Skaun kommune fulgte ikke sitt vedtak om å dekke opp underskuddet fra 2007 på ett år. Nå havner de i Robek-registeret, melder Sør Trøndelag.

 

Skaun hadde et underskudd i 2007 på 739 000 kroner. Men på grunn av nye underskudd i 2008, ble 2007-underskuddet ført videre til 2009-budsjettet.

 

Robek-lista er et register over kommuner som må ha godkjenning fra Kommunal- og regionaldepartementet for å kunne foreta nye låneopptak og langsiktige leieavtaler. Med andre ord mistes mye sjølråderett.

 

Ifølge ST informerte assisterende fylkesmann Odd I Mjøen mandag formannskapet om at Skaun kommune nå blir meldt inn i registeret.

 

Det blir også han som nå vil ha et ord med i laget, representert av staten, når ekempelvis eventuelle låneopptak skal godkjennes.

 

Hele ti prosent av landets kommuner står på Robek-lista.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Denne viktige nyheten om Skaun kommune finner man på nettet fra Nabonytt, Trønderbladet og Kommunal Rapport. Avisa Sør-Trøndelag har kanskje sin egen agenda for å ikke publisere på nett saker som enkelte kan oppfatte negativt om Skaun kommune? Lønner seg visst det :-)


 Skrevet av: Roger


Bra Roger.Lurer litt på når skaun komune tar i bruk parkeringhuset til eldereomsorg æ da.kjell


 Skrevet av: kjell greakerLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: