Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Målgarantisten

Skrevet 13.09.2008 23:11 - Sport

 

Målgarantisten Frank Robert Husby

 

Selv er ikke Frank Robert Husby helt sikker på hvor mange mål han har skåret i år. Han kommer fram til at det må være 22-23 fulltreffere. I forrige runde puttet han alle tre i uavgjortkampen mot Meldal 2. Kanskje er 30 scoringer på en sesong noe å strekke seg etter for den talentfulle spissen?

 

Den sympatiske gutten er en beskjeden kar. Han liker ikke å snakke om egne prestasjoner. Det er laget som betyr noe, ikke hvem som skårer målene.

 

- Hva med prestasjonene til Skaun så langt i år, Frank Robert?

 

- De er litt skuffende. Det varierer for mye. Fra seier mot opprykksfavoritten Frøya 2, til poengtap mot lag som Kil/Hemne 3 og Mausund, sier målmaskinen.

 

Uansett er han innstilt på å spille for Skaun også neste år. - Kommer det klubber som vil ha meg, tar vi det derfra, sier han med et smil. Selv om han virker beskjeden utenfor banen, er det andre takter når ballen er i spill. Egne ambisjoner vil han ikke snakke om. Han tar det som sagt som det kommer.

 

Han fremhever i stedet at Skaun er en fin, fin klubb å spille i. Miljøet er godt. - Blir laget mer stabilt og skadene holder seg unna, bør ambisjonen om opprykk være realistisk, tror Husby.

 

Brage Meistad

Lagets veteran, Brage Meistad, er en viktig bidragsyter på og utenfor banen. Nå har han endelig kommet til klubben i sitt hjerte. Brage sier han fortsatt makter på noen sesonger til i Skaun-drakta. I så fall setter alle i klubben stor pris på det. Godt humør og engasjement er som kjent et varemerke for poteten fra Sigurdgjærdet. Nå har imidlertid kjærligheten gjort sitt til at han har gjort jåring av seg. -  Jåra er plassen på jord, sier Brage.


Til toppen

Del denne artikkelen på den der buvikjakken kan du lever t bake t buvika brage!


 Skrevet av: erik olavLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: