Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Medalje til alle i Børsa

Skrevet 14.09.2008 22:26 - Sport

Håvard Kielland i lufta

Håvard Kielland svever høyt. Funksjonæren følger nøye med.

 

Lengde, høyde, kule og ulike distanser på tartandekket var øvelsene da Børsa il inviterte til friidrettsstevne på det flotte, nye anlegget i Børsa søndag. Håvard Kielland (8) var en av mange som sprang, kastet og hoppet. Innsatsen var upåklagelig, og heiaropene fra familie og kamerater fikk fram det lille ekstra hos buvikingen.

 

Alt såg ut til å klaffe på Moan søndag. Et fantastisk friidrettsanlegg som hele Skaun kan være stolte over, ivrige deltakere som alle gjorde en flott innsats, et flott publikum og et herlig høstvær. Dette fristet nok til gjentakelse. Og kanskje var det enkelte av publikum som planlegger egen deltakelse neste år? Her var det plass til alle.

 

 

 

Leif Bakløkk har kontroll..

 

Det er mye logistikk som skal til for at alt skal fungere på en slik dag, men Leif Bakløkk og resten av funksjonærene gjorde en flott jobb for deltakerne. Frivillig innsats er helt avgjørende for at arrangementet skal komme velberget i havn.

 

Det er langt opp til verdensrekordholder Sotomayor på 245 cm for Oddvar Døvik.

 

Oddvar Døvik fra Børsa beviste for alle som var til stede på Moan i dag at friidrett ikke bare er for ungdommen. På en slik dag er det ikke resultatlista som er viktig, men å tøye sine egne grenser ved å gjøre så godt en kan. Døvik fortjente virkelig sin medalje i dag.

 

Medalje fortjente disse 60-meterløperne også. Kanskje ser vi her en framtidig OL-deltaker fra Skaun?

 

Nytt anlegg. Nå gjenstår det bare å få orden på den nyetablerte gressbanen. Nedenfor ser vi kunsgressbanen og ungdomsskolen.

 

ET


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: