Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Slo seriemesteren

Skrevet 11.10.2009 15:36 - Sport

Avsluttet sesongen med stil.

Buvik og Kolstad hadde ikke annet enn æren å spille for i årets siste 3.divisjonskamp. Buvik-guttene fullførte sesongen på et flott vis.

 

Før kampen sto Buvik-spillerne æresvakt for å hedre seriemesterskapet til Kolstad. Men så fort kampen var i gang ble rollene snudd.

 

Det var hjemmelaget som styrte første omgang på Buvik stadion. Etter 35 minutter fikk Eskil Sivertsen hull på byllen. Da hadde Eskil allerede blitt snytt(!) for straffe.

 


Tanum gir Eskil velfortjent ros etter scoringen.

 

I andre omgang kom Kolstad for alvor inn i kampen.

 

Kolstad utlignet Buviks ledelse og presset de gule bakover på banen. Men hjemmelaget ga aldri opp og ble belønnet med en flott scoring av en god Jørn Saltnes.

 

Keeper Øyvind Onsøyen tok frem en rekke klasseredninger mot slutten og ble på sett og vis kampens matchvinner.

 


Fonøyde: Kepper Onsøyen var en glad mann etter kampen, selv om smilet satt langt inne. Lengtet han etter sofaen tro?

 

Buvik-spillerne var naturligvis fornøyde etter kampen, der småsure serievinnere ble sendt hjem med et tankekors før kvalifiseringen til 2.divisjon.

 

Nå ser trener Ketil Fjæran frem mot neste sesong.

 

- Fortsetter du som trener?

 

- Ja, jeg tror det. Dette mannskapet er så spennende at jeg ser lyst på en ny sesong her i Buvika.

 

PS. Fjæran overrasket med å starte med Christian Sommerschild på midtstopperplass. Sommerschild gjorde en meget god kamp i uvant posisjon.

 

 

3.divisjon avd. 19

Kampfakta: Buvik - Kolstad 2-1 (1-0)

Banens beste: Øyvind Onsøyen (For sine klasseredninger på slutten)

Mål: 1-0 Sivertsen(35. min), 1-1 (61.min), 2-1 Saltnes (72.min)

 

Startoppstillingen;

Øyvind Onsøyen, Stig Sandø(Tommy Winsnesbakk 30. min), Christian Sommerschild, Stian Øyaas, Ørnulf Meistad, Christian Tanum (Kent Martinussen 20.min), Tron Inge Kvernberg, Tore Singsaas, Eskil Sivertsen, Jørn Saltnes, Pål Riaunet

 

 

TL


Til toppen

Del denne artikkelen på Siden no Ranheim mest sannsynlig rykke opp te adecco e vel Eskil mest sannsynlig tapt for Buvik??


 Skrevet av: arne sivertsen


Tru og mener du eller noen andre at Eskil har noe i Adecco å gjøre? På sitt beste holder han kanskje 2. divisjons standard, men Adecco? Nei...da må han trene mye,mye mere og seriøst enn han har gjort så langt. Tru du han gidder å slite benken på Ranheim og samtidig sitte på et tog, fly eller buss om lørdagene mens resten av gjengen fester?


 Skrevet av: Arne e du rusk gæ...æær???


Må slapp av no!Kan bare snakk for mæ sjøl.På sitt beste synes jeg han holder adecco-nivå.Og det er vel heller ikke for sent å begynne å trene mer seriøst.Vet ikke hvor gammel du tror han er??Vet vel heller ikke hvem jeg egentlig svarer her??.men men.. Og hvilket transportmiddel han er størst fan av vet jeg ikke.


 Skrevet av: arne sivertsen


Hva er å trene seriøst? Tror ikke det finnes noen i Buvika, eller Skaun for den skyld, som har flere timer i en ballbinge eller på en fotballbane enn Eskil. Skal ikke vedde på det, men jeg tror Eskil er god nok for Adecco. Han har ekstremkvaliteter som vil kommme enda bedre til nytte med bedre lagspillere. I går hadde han en middels dag på banen mot Kolstad, alikevel kjørte han rævva av forsvareren på siden ved flere anledninger!


 Skrevet av: heia arne


Jeg er enig i at Eskil kan være bra, men Adecco? Vi kan også se på poengene gitt av Trøndebladet. Skulle han i 3. divisjon være på Adecco nivå burde Trønderbladet gitt han 2 til 3 poeng mere en den jevne hop i 3. divisjon. Han han fått det? Bør kanskje ha 1 sesong eller 3 i 2. divisjon først? Men for all del, jeg synes han skal prøve hvis han får tilbudet. Men er skeptisk.


 Skrevet av: Tja


ja for trønderbladets jornalisters karaktera har my me saken å gjør.??? du mene virkelig at dem har så my greie på fotball at det gir en pekepinn på om eskil og andre bør prøv sæ lenger opp eller ned,,,du har værtfall itj greie på fotball "tja" !!!!!!!! men imponert over respekten du har for demmers børs. Hahahhahah. men for et elendig argument ;) klikka for dæ????


 Skrevet av: klikka tja???


Nei, no er det Ranheim som er neste, så no er det bare nyt den resten av tida han Eskil er i Buvik,, no går det bare fremover... Stå på Eskil, så blir det.... SR


 Skrevet av: SR


Ingen fra Ranheim har vist interesse for Eskil sålangt. Men mulig posthylla bli rent ned no! Kæm vet?


 Skrevet av: Postmann Pat


Vi behøver ikke å diskutere journalisters forstand på fotball, men jeg tror de hadde sett det og gitt han litt bedre karakterer enn den jevne hop. En spiller som spiller på et 3. divisjonslag som ligger på 7-8 plass i avdeling 19, men som i følge enkelte er god nok for Adecco, bør være så mye bedre enn resten av spillerne på sitt lag, at selv en idiot som meg og journalistene i lokal avisene ser det. Christian Tanum har vært Buviks beste spiller i år. Er det noen adecco lag som har kontaktet Buvik om han?


 Skrevet av: Tja


Til "Tja": Så du mener at gode fotballspillere ikke kan ha dårlige dager? At siste kampen og karakteren fra den teller gjennom hele sesongen? Eskil har spillt på et høyere nivå enn resten av laget hele sesongen. HAdde han hatt bedre medspillere, hadde han også blitt bedre, slik er det bare i fotball. Desom du ser på de finessene Eskil viser i en kamp, er han desidert best, men han kan ikke være god for hele laget. Han trenger hjelp, men det er ikke alltid de rundt han kan bidra med det. Tanum har vært god i mange kamper han, men han har uheldigvis ikke mer å gå på som fotballspiller. Dessuten har han spilt på høyrer nivå før. Ingen i Adecco som er interessert i en spiller som klarer bare 60min. hver kamp.


 Skrevet av: hei


Er vel ikke mye tvil om hvem Tja er, så slutt å diskuter. Kommer aldri noen vei alikevel.. Heia Eskil (i tippeligaen;-)), Tanum og resten av klabblaget.


 Skrevet av: Arve Gods


Det er litt rart at Trønderbladet har hele 3 spillere foran Eskil, og ingen av de som er på lista ligger mere enn 0,8 poeng bak? Eskil gjør utolige ting med en fotball, men Adecco forblir nok bare en drøm? Men det hadde vært morro for alle i Buvik fotball hvis han hadde klart det.


 Skrevet av: Tja


Trønderbladet har jo ikke peiling på spillet fotball, akkurat som du Tja. Håper Eskil spiller i gult også neste år, gøy å se på han og guttene. Noen som vet om det kommer noen nye spillere til neste år? Tja, du har vel kontroll på hva Buvik må satse på?


 Skrevet av: Tidligere spiller


Sterke meninger som vanlig her ser jeg. Jeg tror og håper at Eskil blir, og at laget blir forsterket litt. Jeg er nok litt enig med "tja" i at Eskil kanskje bør ha ett opphold i 2. divisjon før han prøver seg høyere oppe i divisjonene. Ellers synes jeg laget har hevet seg flere hakk fra i fjor. Jeg håper også at laget blir enige med Ketil om sattsingen for neste år. Gleder med til å se dem i Buvik cup.


 Skrevet av: oddbjørn


Eskil spiller i gult neste år også, så frem te at spillerstallen blir bred og ikke minst god nok. Men får seniorlaget den hjelpen de trenger for å få til dette? Når skal Bjørn Hammer og Buvik il kjenne sin besøkelsestid? Ka du menne du Oddbjørn?


 Skrevet av: Undrende


enig med dæ sjøl da ja oddbjørn????


 Skrevet av: haha


Ser at det er flere fra "thr krazy gang" på nett fortsatt, men skal dere få noe svar fra meg må dere bli voksne og skrive under med navn.


 Skrevet av: OddbjørnLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: