Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Ting skjer på Moan

Skrevet 19.10.2009 21:36 - Sport

Nytt klubbhus i startgropa

 


Moan idrettspark: Pinnene for det nye klubhuset er satt. Til høyre i bildet skimter vi Skaun ungdomsskole. I bakgrunnen kunstgressbanen

 

- Jippi! Gravermaskina er på plass på Moan. Mandag stakk de ut tomta. Nå blir det nytt klubbhus, jubler leder i Skaun ballklubb Mildrid Gimseng som representerer et av idrettslagene som står bak Moan idrettspark.

 

I april 2008 brant som kjent det daværende klubbhuset på Moan ned etter at elever ved Skaun ungdomsskole opptrådte uaktsomt med ild ved inngangspartiet.

 

Erstatningskrav på 224 000 inn til konfliktrådet

Det nedbrente klubbhuset hadde fullverdiforsikring på bygning, men manglet innboforsikring. Utstyrsverdiene som gikk opp i røyk er beregnet til 224 000 kroner. Dette beløpet krever Moan å få tilbakebetalt fra ungdommene som innrømmet å ha forårsaket brannen.

 

- Kravet ligger fortsatt i systemet hos forsikringsselskapet til foreldrene. Vi har møtt elevene med deres foreldre i konfliktrådet. En mulig løsning er at foreldrene har forsikringer som kan dekke slike krav. Men forsatt er mye uvisst. Tiden vil vise, sier Gimseng som påpeker at møtet bar preg av en god tone.

 

- Enda godt at selve bygningen var forsikret og at vi har fått utbetalt erstatning på den biten. Vi håper at huset kan stå ferdig til våren, avslutter en meget ivrig klubbleder

 

Også noe på dugnad

      


Tegning av det nye klubbhuset.

 

På skaunbk.no skriver leder i Moan idrettspark, Øystein Wiggen, at entreprenøren skal bygge alt utvendig i tillegg til våtrommene, mens resten blir på dugnad.

 

Klubbhuset vil få kontor for Skaun BK, kontor for idrettslagene, komplett garderobeanlegg, kiosk/kjøkken, møtelokaler, lagerområder, toalett både for publikum og brukere av huset.

 

I andre etasje bygges lager og møterom. Huset vil ha en grunnflate på 242 kvadratmeter.

I tillegg skal det bygges speakertårn rett opp for midtstreken for kunstgrasbanen. Dette bygget kombinerer speakertjeneste både for kunst- og grasbanen - i tillegg start og innkomst for friidrettsaktivitetene.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Ingen FARE kommunen betaler reste!! det er jo i Børsa det bygges.


 Skrevet av: senior Buvika


Er det ikke på tide at vi slutter med alle spydighetene mellom grendene? Se heller på de fantastiske mulighetene vi har ved å samarbeide litt. Det er vel ikke mange kommuner som har så flotte idrettsanlegg som oss. Vi har nå samarbeid innen fotball og håndball og det fungerer utmerket!! Det er faktisk nærliggende kommuner som gjerne skulle vært i våre sko, med de banetilbudene/anlegg vi har. Vi i Buvika har jo også et utrolig flott anlegg, og en hall som vi kan benytte oss av. Nei, folkens vi har det for godt - det er derfor vi syter.


 Skrevet av: Også fra Buvika


Du som postet den siste kommentaren: Takk! Senior Buvika: Er det virkelig nødvendig å alltid skape dårlig stemning når det er snakk om idrett i Skaun? Får inntrykk av at det gjør skikkelig vondt for enkelte (kanskje spesielt med forbindelse til Buvik senior) når penger brukes på noe annet enn sine egne interesser. Til alle: Husk at det i all hovedsak er barna som skal glede seg og nyte godt av det flotte tilbudet vi holder på å få i kommunen. Gled dere over alle mulighetene barna våre holder på å få, om det så gjelder i Børsa eller i Buvika!


 Skrevet av: Jeei!


Jeg er også fra Buvika. Men jeg syter heller ikke over at Moan nå får klubbhus eller har ett flott anlegg. Håndball og fotball fungerer kjempebra sammen. Lær av dem, dere som hele tiden syter og klager. Har selv barn som er med i sam.arb lag. Ingen krangling hverken mellom foreldre eller barna. Uten hverandre hadde vi ikke klart å fått til noe lag, verken oppi Skaun, Buvika, Børsa eller Viggja. Jeg håper med tid og stunder at det også kommer en fin stor hall i forb. med anlegget utpå Moan. Skaunhallen er jo "sprengt". Gir gjærne mitt bidrag hvis det skulle bli innsamling eller dugnad uti Moan.


 Skrevet av: Lina


Prøv å sammarbeid sammen me Børsværinga,,,,hmmmmm,,,,,,nope,,,


 Skrevet av: åsbygda


Ett velment råd til "senior Buvika": I morgen er den første dagen i resten av ditt liv. Bestem for å spre glede istedetfor dritt. Jeg er sikker på at du får et langt bedre liv. Til dere som står på for Moan: Unner dere et nytt og flott klubbhus. Lykke til ! Seniorita Buvika


 Skrevet av: toril


De komunale forbindelsene til andre kommuner må herved ta slutt


 Skrevet av: BørsveringLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: