Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Endelig borteseier!

Skrevet 17.09.2008 21:55 - Sport

Fotball, 5.div - herrer. 

 

Kristian Tunheim.

 

Godt hjulpet av Kristian Tunheims solide stopperspill, møtte Lensvika veggen mot Skaun tirsdag. Men etter å ha ledet 3-0 ved pause, klarte skauningene nesten å rote bort poengene  Det endte heldigvis lykkelig med 3-2.

 

- Dette smakte utrolig godt, jublet veteranen Tunheim rett etter at dommeren hadde blåst av kampen. Han mente at seieren var fortjent, selv om det var hett på slutten.

 

- Jeg takker mine forsvarskolleger og en god keeper for at vi berget på slutten. Harald Isaksen har jo berget straffespark to kamper på rad nå!

 

Isaksen har virkelig hatt en god høstsesong, med flere viktige redninger. Også mot Meldal for to uker siden reddet han skuddet fra krittmerket.

 

Frank Robert Husby, storskårer.

 

Sammen med Isaksens strafferedning, var det som vanlig Frank Robert Husby som var skaunlagets beholdning. To mål er mer enn godkjent.

 

- Alltid moro å skåre, og spesielt artig når vi endelig vinner, sa Husby før han småløp inn i minibussen med tre poeng i bagen.

 

- Synd vi måtte vente så lenge før den første borteseieren kom, men det gir selvtillit før bortekampen mot Frøya 2 på mandag. Hele laget gleder seg til turen. Vi går for seier, kunne han røpe.

 

Høyrevingen Ola Stamnes skåret lagets tredje mål.

 

 Skadefri, Marius Landrø.

 

Marius Landrø, som har slitt med skader store deler av sesongen, er nå tilbake, mer sulten enn på mange år.

 

- Nå skal jeg vise at de gamle er eldst. Neste år må vi veteranene brette opp armene og gå foran. Da skal vi ikke vente til september før vi tar vår første borteseier, sier Marius smilende etter at pulsen hadde roet seg etter de hektiske sluttminuttene.

 

Alle som såg Landrø på den sentrale midtbanen tirsdag, er i tvil om at han virkelig mener alvor. Med gode løp og presise pasninger særlig i førsteomgang, var han en viktig bidragsyter til seier mot Lensvika. 

 

Skaun er nå endelig blitt kvitt et kjedelig bortebanekompleks!

 

ET


Til toppen

Del denne artikkelen på Alle er i tvil, ja.. hehe...


 Skrevet av: TvilernLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: