Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Plan- og miljøutvalget:

Skrevet 30.10.2009 09:09 - Nyheter

Rådhusplassen i dårlig forfatning

 


Rådhusplassen foran nybygget i Børsa: Det er denne delen av plassen som er i dårlig forfatning. Foran selve rådhuset er plassen ypperlig.

 

Plan- og miljøutvalget sa tirsdag ja til rådmannens forslag om å omdisponere 650 000 kroner til opprustning av deler av rådhusplassen.

 

- Det er omdisponering av penger som i utgangspunktet skulle vært brukt til videre utbygging av vegen foran nybygget, sier rådmann Katrine Lereggen til NN.

 

Når?

Da NN tidligere denne uka skrev om saken, kunne naturligvis kommuneleder for plan, Sigve Laugsand, ikke gi noe sikkert svar på når opprustinga kunne påbegynnes.

 

- Om forslaget for politisk gjennomslag i november, skal byggeprosjektet også legges ut på anbud. Så det vil gå noe tid, ja, fortalte Laugsand.

 

Rådmannens forslag må også få "ja" igjennom formannskapet og kommunestyret før anleggsmaskinene eventuelt kan starte opp arbeidet.

 


Det er penger som er satt av til å sluttføre vegen foran nybygget som blir omdisponert til opprustning. Vegen går pr dags dato til enden på venstre side av bygget. Etter planen skal den fortsette lengre i forbindelse med nye boliger. I kjelleren praktiserer fysioterapeauter. I første etasje finner vi blant annet legekontoret og SP1. Rett bak får vi nå rådhuset.

 

AL

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: