Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Berører en hel nasjon

Skrevet 04.11.2009 22:51 - Nyheter

Drapet på Oda Moe berører mange


"Hvil i fred, Oda":Disse lysene brenner til minne om Oda Moe ved drapstedet onsdag kveld.

 

I Skaun tenner sambygdinger lys ved drapstedet for den unge jenta som mistet livet så alt for tidlig. En minnegruppe på Facebook passerte i kveld syv tusen medlemmer.

 

Hundrevis av støtteerklæringer er skrevet i Facebook-gruppen. Personer fra hele landet viser sin sympati for de involverte familiene.

 

Her er to av innleggene:

 

"Finner ikke ord for en slik tragedie. Min dypeste medfølelse til alle innvolverte, spesielt begge familier", skriver en jente.

 

 

"sitter med tanker om ei vakker jente som ble frarøvet sitt liv - 15 år.. tanker om en familie som har mistet ei datter de elsker - et savn så stort, en verden så tom, hjelpesløshet og en sorg som må være umenneskelig tung å måtte bære.. Mine tanker går til Oda og hennes familie, pårørende og venner!!! Så trist, så tris...t.. Hvil i fred kjære Oda.. jeg kjente ikke Oda, men, har tenkt masse på henne og dere som sto henne nær!", skriver en annen.

 

Drapsårsak kjent

 

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Oda Moe ble drept av kvelning. Ingen ting tyder på at drapet er seksuelt motivert og den femten år gamle jenta skal heller ikke ha blitt utsatt for vold ut over selve kvelingen.

 

Den siktede attenåringen har samtykket til varetektsfengsling i fire uker, de to første med brev og besøksforbud.

 


Ufattelig: Det var ved denne bygningen ved travbanen i Børsa Oda ble funnet drept søndag kveld. Levende lys brenner til minne om den unge jenta.

 

TL/AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: