Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Fortsetter

Skrevet 18.11.2009 18:45 - Sport


Ketil Ivar Fjæran på Buvik stadion.

 

Årets a-lagstrener for fotballherrene i Buvika, Ketil Ivar Fjæran, fortsetter som trener for gultrøyene også til neste år.

 

Fjæran hadde i utgangspunktet en toårskontrakt med klausul om å hoppe av etter ett år. Partene har nå imidlertid blitt enige om at nordtrønderen fullfører signeringen.

 

- 2010-sesongen kan bli et skjebneår for Buvik. Hvordan laget plasserer seg på tabellen til neste høst, kan få følger i lang tid. Vi må begynne å brette opp armene omgående, advarer Fjæran.

 

Fordi.

 

Antall 3.-divisjonsavdeliger kan bli halvert

Etter signaler Buvik-treneren har fått fra fotballkretsen, kan det på neste års fotballting (februar), bli stemt gjennom å halvere de norske 3.-divisjonsavdelingene fra 2011.

 

Om forslaget går igjennom, spisses dagens 20 avdeliger ned til 10. Dagens 2.-divisjon var gjennom samme slankekur for noen år tilbake. Årsaken er selvsagt å heve nivået.

 

- Forslaget er blitt nedstemt tidligere, men en del store fotballkretser på Østlandet skal nå være positive til forslaget som allerede er sendt inn til forbundet, forteller Fjæran.

 

Seks lag rykker ned

Om forlaget får flertall, vil det få den konsekvens at hele seks lag vil rykke ned fra hver av avdeligene neste år.

 

- Det kan bli knalltøft å berge plassen. Og om vi rykker ned blir det ulidelig vanskelig å komme seg opp igjen, mener Ketil Ivar som også peker på at pulja Buvik skal spille i neste år er knalltøff.

 

Avdelig 19, 3.div 2010:

Buvik, Orkla, KIL, Kattem, Tynset, Røros, Tiller, Heimdal, Byåsen2, Strindheim2, Charlottenlund.

 

Avdeling 20.

Vuku, Malvik, Selbu, RBK3, NTNUI, Tangmoen, Remyra, Selbu, Verdal, Steinkjer2, Namsos.

 

AL

 

 

 

Avd 19: Tynset, Røros, Buvik, Orkla, KIL/Hemne, Frøya, Kattem. Tiller, Heimdal, Byåsen TF 2, Strindheim 2, Charlottenlund


 

A

Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: