Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Kjøp julegavene på nettet

Skrevet 28.11.2009 12:28 - Økonomi

http://www.console4free.org.uk/images/playstation3.jpg

 

Du kan spare tusenvis av kroner på å handle de harde pakkene på nettet i stedet for å gå i butikken.

 

Det er konklusjonen på VGs prissjekk på 35 elektropresanger fra 250 kroner til 5.000 kroner.

 

 

Nesten alle presangene er billigst hvis du kjøper dem på nettet. På fem av varene klarte butikkene å matche prisene i nettbutikkene, og bare i to tilfeller sparte du penger på å kjøpe varen i den vanlige butikken.

 

Enorme forskjeller
Utslagene på pristesten var store. For GPS-navigatoren Garmin Nüvi 1390T skulle nettbutikken komplett.no ha 2.190 kroner, mens Euronics på Lambertseter i Oslo hadde priset varen til 3.199 kroner.

 

Enda større var prisforskjellen på et videokamera fra Sony. Differansen mellom høyeste og laveste pris var mer enn 2.500 kroner for et kamera som koster 3.895 i netthandel. Butikkprisen var altså 64 prosent høyere enn nettprisen.

 

Kan slippe frakt
Hvis du vil slippe unna frakttillegget ved å kjøpe varen på nett, er det ofte mulig. De store kjeden, Elkjøp, Expert og Lefdal tilbyr deg å kjøpe varen på nettet og plukke den opp i den nærmeste butikken.

 

- Du får varen til nettpris i butikken. Dette blir i grunnen det beste fra to verdener, sier kommunikasjonsrådgiver Christian Brekke i Elkjøp til VG.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: