Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Gir deg mer kontroll

Skrevet 02.12.2009 10:02 - Underholdning

 

Med en stor del av jordas befolkning som brukere, kommer mer brukerkontroll for deg.

 

Ifølge HegnarOnline er det nå over 350 millioner mennesker som bruker Facebook verden over. Hver 19. person har da en brukerkonto på Facebook, hvis man tar med pensjonister og spedbarn. Med slike utrolige tall, sendte grunnleggeren av Facebook ut et personlig brev til sine brukere.

 


facebokk-grunnleggeren Mark Zuckerberg - utdannet dataprogramerer. Foto: facebook.

 

- Planen vi har kommet opp [for å heve kvaliteten på Facebook], er å fjerne regionale nettverk helt og lage en enklere modell for personvernkontroll, der du kan angi hvilket innhold skal være tilgjengelig for bare dine venner, venner av dine venner, eller alle, skriver Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg i et åpent brev til sine brukere.

 

Det er nå mulig å kontrollere hvem som har tilgang til hver enkel statusoppdatert og annet innhold.

 

- Vi har jobbet hardt med å bygge kontroller som vi tror vil være bedre for deg, men vi forstår også at alles behov er forskjellige. Vi foreslår for deg, basert på nåværende nivå for personvern. Den beste måten for deg er allikevel å finne de riktige innstillingene ved å lese gjennom alle alternativene, og tilpasse dem selv. Jeg oppfordrer deg til å gjøre dette og vurdere hvem du deler med online, skriver Zuckerberg.

 

Mark Zuckerberg er hovedaksjonær og grunnlegger av Facebook. Han er utdannet dataprogrammerer og har studert ved Harvard University. Forbes har kåret ham til verdens yngste milliardær.

 

PS! 17 715 personer liker innlegget til Zuckerberg, mens 13 398 har sendt inn kommentarer. Dette på fem timer! skriver økonomiavisa.

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: