Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Gult og rødt i senior-finalen

Skrevet 06.12.2009 23:21 - Sport


Stian Øyås eleganter en corner. Kvam og Sivertsen bivåner.

 

 

Når gode seniorlag som Orkla og Kolstad ble slått ut i cupspillet, var det Buvik1 som var favoritter i finale-oppgjøret mot IL Tempo i Buvik-cup.

 

De gulkledde styrte mye av spillet, men klarte aldri å punktere matchen før Tempo fikk rødt kort på stillingen 3-2 mot slutten. Med en mann mindre i tre minutter var de selvsagt sjanseløse og tapte til slutt 6-2.

 

Det betyr at Buvik1 har vunnet Buvik-cup to år på rad. Buvik2 ble slått ut i innledende kamper.

 

Umoralske vinnere

PS: Buvik oldboys (The crazy gang) som fredag beseiret Buvik1 og tok en suveren puljeseier, møtte ikke til sin kvartfinale lørdag kveld. Noe av bakgrunnen ligger i at "gamlingene" en uke før fikk opplyst at kvartfinaler, semifinaler og finale skulle avvikles søndag. Når programmet ble endret, var det likevel aldri aktuelt å avlyse et planlagt julebord.

 

Buvik oldboys ble dermed stående som det eneste laget uten tap i herreklassen. Noe Buvik1-spillerne selvsagt er smertelig klar over...

 

Glade gutter

 


Med Buvik oldboys ut av dansen ble veien til seier litt enklere for Buvik1. Hanna og Øyvind Onsøyen, Eskil Sivertsen, Stig Sandø, Ørnulf Meistad, Tor A Kvam, Stian Øyås, Vegard Sommerschild (nederst).

 


Med rompa hevet: Eskil Sivertsen skaffet Buvik to straffespark i finalen. De satte lagkaptein Ørnulf Meistad i nettet.

 

Ingen av våre damelag nådde finale eller bronsefinale i seniorklassen.

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Hva med seniorklassen for damer? Ble det spilt noen finale der???


 Skrevet av: Mona


Kjempe kreditt til buvik spilleren som innrømet at han filmet og ikke ble tacklet i avgjørende øyeblikk i finalen.. Ikke like mye kreditt til dommerduoen som ikke ikke åpnet for diskusjon rundt rødkortet og aviste buvik spilleren som innrømet juks, å sa ¨d kan vi ta etter kampen¨ .. dette var dog et engangs tilfelle da dommerne i cupen dømte bra ellers.. Men da vi prater med dommerne etter kampen og de sier seg enige i at d burde taklet den situasjonen annerledes, er det jo selvfølgelig kjedelig, da vi i IL Tempo gjerne hadde tatt imot gavekort på 4000 kr som hadde gjort at vi kunne kjøpt oss 4 og en halv adidas-vm-baller :p Pokal ble det jo uansett :) Takk for en fin cup buvik, vit at IL Tempo ikke bærer nag nærmere tvært imot pga den usjeldene innrømmelsen av buvik-spilleren (som filmet) under kampen.. liten rettelse dog, det var på stillingen 3-2 til buvik 2,47 sekunder før slutt at rødkortet kom :) hadde nok blitt kamp om gavekortet om ikke den utvisningen kom ;)


 Skrevet av: fincken


Heldi me dommarn Buvik da, å ei klar filming! Vart itj imponert av dommeran nei.


 Skrevet av: Leif Ola oppi kleiva


Var vel ingen som som innrømmet filming på det røde kortet. Var vel rett og slett et trebein av en venstrefot som kom i veien for høyre fot. Filming er noe man gjør for å tilegne seg noe man ikke fortjener. Kampen skulle gått videre etter fallet, uten noen form for innblandelse fra dommerne. Regner med Tempo og Buvik møtes i turneringer siden også, vi får vel også da se at Buvik tar hjem den gjeveste pokalen! Snakkes ! ;)


 Skrevet av: CantonaLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: