Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Katt skutt etter med hagle i boligfelt

Skrevet 08.12.2009 00:50 - Nyheter

Leserinnlegg:

 


Illustrasjonsfoto.

 

Jeg vil bare si ifra til alle dere som har katter eller hunder oppe på Ilhaugen; pass godt på dem!

 

Det er en mann der oppe som ikke liker dem. Han skyter dem med hagle om muligheten byr seg.


Det er et mirakel at pusen min ikke døde på lørdag da den uheldigvis kom inn hagen hans. Han ble skutt i foten og måtte lappes sammen så godt som mulig.


Enn om det et av våre barn som kommer inn i hagen hans en dag, og er det litt mørkt - da må gudene vite hva som vil skje?


Dette er visst ikke første gangen, så nå synes jeg det er på tide at det blir satt en stopper på dette. Noe MÅ skje før det virkelig skjer noe katastrofalt her oppe!
 
Mvh en bekymret beboer i Ilhaugen.

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Så vidt æ veit så e d itj lov t å løsne skudd i et boligfelt(tettbygd strøk). En kan vel gå til anmeldelse da? Hvis hain e lei av kattskit og piss kain hain anskaff sæ eddik. Litt roindt trappa og blomsterbeddet så e problemet løst. Hoinna derimot bør nok gå i band. Rene Ville Vesten på ilhaugen


 Skrevet av: Neri bøgda


D e nok itj bærre på Ilhaugen dæm skyt på katta me haggel. Har vært hos dyrlegen to gang å tatt ut haggel av kattekroppen. Æ skull gjærne satt et haggel eller to i rævva på dæm som e så tankelaus.


 Skrevet av: Fjellrypa


Hvis noen ser eller hører skyting med skarpe våpen i eller ved boligfelt må dere ringe 112 med en gang. Det er ikke tillatt å jakte i eller i nærheten av boligfelt verken på katter eller annet vilt. Til Fjellrypa: du er ikke noe bedre enn de som skyter katter.


 Skrevet av: Tempis


veldig dårlig skytter.en haglepatron kan ha opp til flere 100 små kuller i en patron.så tviler på at det kan være hagle som er brukt.men anmeldelse jaaaaaa


 Skrevet av: b. ås


Kor det hen på Ilhaugen den her person bor hen? Greit å vit så man får pass på kattan sin?


 Skrevet av: Kattemor


Den som vet kæm hærre e bør ring og anmeld hainn toillkailn med en gang, må vær måte på:-/


 Skrevet av: tone


ja, når man først si A så må man å si B..så vi kan pass dyran vorres for den gale humørsyke mannen!!!


 Skrevet av: Ilhaugenboer


Det er greit å passe på kattene alikevel. Det er nok flere som er leie av all kattskiten rundt veggene og i blomsterbeddene. Det er faktisk ikke huseierne sin plikt å strø eddik og hvitløk rund husene sine. Det er dere som katteeiere som plikter å påse at kattene deres ikke driter i naboens blomsterbed og sandkasser/lekekasser. Men jeg forsvarer ikke bruk av våpen i eller ved boligfelt, derfor annmel det.


 Skrevet av: Tempis


Slike mennesker bør sperres inne, må være ganske gal i hode sitt når man gjør slike ting. Glad jeg ikke bor i nærheten


 Skrevet av: gretsen


Skjønne at det ikke e nå trivelig å få kattskit i hagen sin,men det e vanskelig å pass på kor kattan bevege sæ hen.Kan no itj sett dem i band heller.


 Skrevet av: Kattemor


Jaha.......forklar meg hvorfor jeg må være i band, mens kattene går fritt???


 Skrevet av: Hund


Ikke ring 112 med en gang du høre skudd "nær" byggefelt! Det e lovlig å drive jakt\øvelsesskyting med grunneiers tillatelse med en minimumsavstand på 200 meter til bolig. Det betyr ikke at jeg vil annbefale så kort avstand til bolig!!! Sikkerheten går forran. Er det virkelig slik at en mann fyrer av med hagle evt. salong inne i byggefeltet MÅ mannen andmeldes! En slik person er IKKE skikket og har overhodet ingen forståelse for hva det innebærer å eie et våpenn. Er det slik at dette faktisk er sant, og politiet kommer inn i bildet, så mister denne mannen retten til å eie våpen på livstid! Jeg går ut ifra at denne mannen ikke er en aktiv jeger, det verste som kan skje en aktiv jeger er å miste retten til å eie et våpen. Mister en jeger våpenretten mister han også sin lidenskap og hobby!


 Skrevet av: Clint eastwood


Det klages over at journalister skriver masse feil. Hvis kommentarene til denne saken svarer til befolkningens rettskrivningsferdigheter, er det alarmerende. Men for all del: unødig bruk av våpen bør meldes. Bra nabovarsel dette.


 Skrevet av: Norsklærer


Vi har noe som heter båndtvang i Norge. Det er faktisk snakk om at det skal bli båndtavng på katter også...Det kan bli spennende;)


 Skrevet av: Hei hund.


Skulle gjerne likt å hatt band på katta mi æ,for den like å vær med på tur men den va voksen når den kom te mæ og da tru æ det bli verre.Men kanskje æ ska gjør et forsøk,mulig julegave te min kjære pus.


 Skrevet av: Kattemor


Hvorfår skal hunder gå i bånd mens kattene løper fritt? Hundene jager fugl, men hver katt dreper fra 2-5 små fugl hver uke? Mange liker å fore små fuglene, mens nabokatta ligger under buret og dreper de små gule. Derfor hold katt i bånd så overlever kjøttmeisen vinteren og naboen slipper å jakte ulovlig i boligfeltet.


 Skrevet av: Hei: hei hund og kattemor.


Det her tru vi kan diskuter i evigheter uten å bli enig. Æ syns det e fælt når kattan drep de stakkars små,like ikke å sjå på TV-program der dyr drep dyr heller,men det e lite å gjør med jaktinstinktet deres,æ e glad i all slags dyr. No si æ takk for mæ og God jul te all dyrevenna:)


 Skrevet av: Kattemor


For det første er jeg uansett glad jeg ikke bor på Ilhaugen, det finnes det tusen grunner til, at det er en galing med våpen i tillegg, er prikken over i`n. Mange latterlige innlegg her, katter skal selvfølgelig gå fritt, ingen har tatt skade av litt kattskit i et blomsterbed. Det med fugl blir også helt latterlig å kommentere. Kom dere ut, tullinger.


 Skrevet av: Buvik


er det noen av dere som virkelig har lest innlegget? Veldig mange som henger seg opp i det at katten går løs og driter her og der...uansett om det er katt,hund eller fugl så skal det IKKE skytes!!! Enn om det et av ungene våre neste gang? Da tenker dere vel ikke på kattedritten i blomsterbeddet!!!!


 Skrevet av: ilhaugen


Er vell ikke mange som er uenige i at våpenbruk er uakseptabelt. Håper derfor at: bekymret beboer på Ilhaugen alt har anmeldt dette. Ser alikevel frem til påbudt bandtvang for katter. Trappa vi er full av nabokattens dritt.


 Skrevet av: Hund


Og det er vel kanskje ikke fritt for at det er litt hundeskitt og som ligger i nærheten av trappan? Kattan er såpass reinslige at de graver over skitten sin, hvis det er mulig da og ikke asfalt og betong.


 Skrevet av: Stein


Det er ikke en løs hund å se i boligfeltet på Ilhaugen. Mulig katta de er stor og sterk, men ingen av nabokattene i nabolaget her klarer å grave en cm i knaldharde blomsterbed. Tæle på Ilhaugen sjø.


 Skrevet av: Til Stein


No har dæm spora av neppå Ilhaugen ja.


 Skrevet av: fjellrypa


Forskjell på hund og katt til deg som ikke forstår det.


 Skrevet av: Buvika


Ja.hundene går i band, og ...det er derfor jeg imøteser båndtvang på dærre småfugelspiseran.


 Skrevet av: Hei Buvika!


Katt e ubrukelig! Ska kjøp mæ en frittgående elefant som ska pess å drit der han vil.


 Skrevet av: Sali ababa.


dæm får passpå kattan sin da vøtt du.... e itj aksetabelt at dæm ska få fåra å drit å pess runt, inni uthusan min i vertfall..... DA SMEL DE!!!!!!!!!!!!


 Skrevet av: bæææ66


Kor på ilhaugen e d?


 Skrevet av: Tulling


faan!!!!!lure på kess hain ha reagert hvis nånn ha skøtte me haggel ætte hain! dyra sine liv e lik så my værd som mænneskan sine, så snill, go og uskyldig som dæm e! anmeld hain du som vet kæm d e!


 Skrevet av: stainischlischplisch


Helt enig med deg, sett tulligen i fengsel og la de uskyldige gode kattene få gå fritt de har aldri gjort noe vondt!


 Skrevet av: gretsenLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: