Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Opprykk er 99 prosent sikkert

Skrevet 21.09.2008 17:50 - Sport

Fotball 4 div. Senior.

 

Eskil Sivertsen, Kristian Sommerschild og Roger Sandvik spiller temmelig sikkert i 3. divisjon neste sesong.

 

Bare målforskjell kan hindre Buvika fra å ta steget opp til 3. divisjon nå. For bortelaget slo i dag Røros 2-1 i Bergstaden søndag ettermiddag. Etter helgas serierunde skiller nemlig seks poeng mellom Buvika og tabelltoer Meldal når to kamper gjenstår. Målforskjellen sier 22 flere scorede mål i føvør buvikingene.

 

Tommy lettet. Her rett etter kampen på Røros.

 

Buvika åpnet bra i dagens kamp. Etter ca 20 minutter nettet ingen ringere enn Marius Lauglo for gultrøyene. Det stod seg til det gjenstod 10 minutter av kampen da Røros utlignet ved et selvmål av uheldige Andreas Stav. Men historien gjentok seg som i siste bortekamp: Eskil Sivertsen roet buviknervene med å sette en Buvik-straffe sikkert i mål like etter utligninga. Det var unggutten Tommy Vinsnesbakk som skaffet straffesparket.

 

Dermen er Buvika i gjen klar for 3. divisjon - der hvor de hører hjemme.

 

PS: Hele fire buvikspiller måtte i løpet av 2. omgang gi seg pga skader og tretthet i beina.

 

Tabell og resultater:

idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx


Til toppen

Del denne artikkelen på Konnj itj shå at d va Stav som "hjalp" røros mer å score mål. men heller en annen i midtforsvaret til Buvik. Dumt av nabonytt å "henge ut" spillere me navn i slike situasjoner.


 Skrevet av: buvik-senior


hehe... handle itj om å heng ut nån, men om kåss målet va.. Stav maga ballen i nettet.. va sekkert bare et hint t alex om at hain trives best som spiss.. ell va d d staven?


 Skrevet av: Ørni


Æ har aller verre midtstopper, og e livredd for å spill dær, men ka kaqnj æ gjær? Alex forstår ikke at æ e indreløper eller spiss!!!!!


 Skrevet av: Stav


alt må læres lillegutt. det blir, det blir


 Skrevet av: karl i hagen


"Henge ut"? Det står at Andreas var uheldig. Bør man utelate fakta fra kampen? Hadde kanskje vært bedre om alle som overvar kampen aldri hadde nevnt målet igjen, slik at man hadde spart den uheldige gutten for den store belastningen det er at alle vet om målet. Lurer på om du hadde skrevet det samme om feks. Roger hadde vært uheldig??


 Skrevet av: Rosa på ball


Det er heller bedre at fokus er at vi faktisk er i 3.Div igjen. Alle kan være uheldig og at unge spillere prøver forskjellige plasser er positivt. Kanskje Rune Alex ser ting på trening angående spillerne som vi ikke ser eller har innsikt i. Kanskje valgene han tar er en helhet han ser som er til det beste for laget. Mener resultatene i serien i år sier litt om dette og jeg gleder meg til spill i 3.Div igjen selv om jeg tror at det blir tøft.


 Skrevet av: Håvard KvamLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: