Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Omsetningsrekord på Prix

Skrevet 25.12.2009 16:34 - Økonomi


Ole Elling Aarvik og Esben Paulsen. Arkivfoto.

 

Lille julaften ble det satt ny omsetningsrekord hos Prix Buvika. Den lyder på 363 000 kroner mot den gamle på 334 000 kroner.

 

- Gledlig med tanke på at vi nå er to butikker. Det tyder på at folk liker butikken vår, sier sjefen ved Prix Buvika Esben Paulsen.

 

Den gamle rekorden stammer fra 16. mai 2007 - altså før Kiwi-buvtikken over gata åpnet.

 

På grunn av høytid har NN ikke fått tak i tall fra Kiwi og andre butikker i kommunen med tanke på julehandelstallene. Men det ryktes blant annet om stor trafikk også på Kiwi i julerushet.

 


Øyvind Nilsen er en av mange som tar turen innom Prix Buvika for å skaffe det aller viktigste til jul: Kokkaffe og julebrus. Arkiv og arrangert bilde.

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på va vell tom for brød å ainna bakst i hal ti tia om mårråin da. d går ann å kjøp inn lillerainn mer Paulsn, sånn at d itj e bærre dæm som itj har arbe får haindla. itj spar dåkk t faint


 Skrevet av: ventelistepasientn


hallo du, det va mer enn nok brød på lille julaften. va masse brød ut på kvelden å. Så dem hadd nok fått inn mer enn nok brød! slutt å klag..


 Skrevet av: kunde


Va itj nå problem me for lite brød på hverken Lille Juleaften eller Juleaften va mer enn nok,bare å ha sæ opp å handle d din sytpave...


 Skrevet av: til ventelistepasientn


Men julebrus var det kun Kiwi som hadde. Savnest også nøtter på Prix tidligere i uka. Obs og Kiwi ble stedet vi handlet julematen.


 Skrevet av: Bob BOB kunde


Mens ingefærøl var det kun Prix som hadde igjen på julaften, så jeg syns vi er heldige som har to butikker som ligger så nær hverandre jeg. Er det noe den ene mangler, så er det bare å tusle over til den andre og kjøpe det der. Tidligere måtte vi jo til ut av bygda hvis det var noe som manglet på Prix`n, så jeg syns det er ren velstand nå jeg. Flotte butikker med blid betjening begge to! GOD JUL :)


 Skrevet av: Ilhaugen


Synes at vi burde være glad på prixen og de ansattes vegne for omsettningsrekorden. Det viser jo til at kanskje handelslekkasjen blir mindre.Bedre bedrifter, mere arbeidsplasser og mere penger til kommunen. Vi som bor i Buvika er heldige som har to butikker, to restauranter med masse mere og velge imellom. Det ville være synd hvist vi ikke skal støtte det vi har.


 Skrevet av: glad i bygda siLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: