Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Skisport mer populær enn før

Skrevet 28.12.2009 12:06 - Nyheter


Illustrasjonsfoto

 

Økning på 30 prosent

 

Ferske importtall fra Statistisk sentralbyrå viser at nærmere 230.000 par langrennsski, alpinski eller snøbrett lå under juletreet i år. Det er en økning på nærmere 30 prosent sammenlignet med tall fra i fjor. Og både Skiforeningen og Norges Skiforbund melder om stadig flere medlemmer, skriver Stavanger Aftenblad.

 

– Vi er inne i en treningsmessig gullalder for skisporten, sier administrerende sjef for Agder og Rogaland skiforbund, Petter Furuseth. Han mener skisporten nå er tilbake på det samme nivået som før Lillehammer-OL, etter flere år med dårlig rekruttering.

 

Finanskrise

 

Medlemsansvarlig i Skiforeningen, Espen Jonhaugen, har også merket at folk mosjonerer mer på ski og har enda en forklaring på hvorfor.

 

– Jeg tror finanskrisen har en del av æren. Den har gjort folk flinkere til å bruke naturen i nærområdene, tror Jonhaugen.

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: