Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Får skylda for skilsmisser

Skrevet 19.02.2010 20:18 - Livsstil


Driv du med sexprat på Facebook?

 

Facebook får skylda for ei av fem skilsmisser.

 

Britisk advokatfirma viser at sexprat på sosiale medie har skylda for fleire og fleire ekteskapsbrot. Det er advokatfirmaet Divorce-Online, som er spesialistar på skilsmisser, som hevdar dette gjennom sin statistikk.

 


Advokatfirmaet meiner grunnen er at det er fristande å oppsøke nære relasjonar via nettsamfunn som Facebook og MySpace. Her er det låg terskel for å ta opp kontakten med gamle flammar og å treffe nye menneske.


 

Og sjølvsagt bruker mistenksame partnarar dei samme nettsamfunna til å finne bevis på flørting og romantiske forhold.

 

Den mest vanlege årsaka for skilsmissen var at partnaren hadde oppdaga upassande sexprat med nokon andre.

 

 

Kjelde: tv2nyhetene.no

 

 

Espen Tørset


Til toppen

Del denne artikkelen på Helt enig! Åsså finns det tå dem som driv å heng ut samboern sin på facebook, for dem vet at han/ho itj e medlem tå fjæsboka.. men så har dem gode venner som konfrontere dem me det som samboern ha skreve og da bli det oppgjør. Må no fortæl det te samboern før dem slarve om det på bøgda ty æ!


 Skrevet av: Brit


Ja aldri skjønt mæ på derre "facebook" æ, itj har æ nå profil der å itj ska æ lag mæ d heller, får da vær måte på t offentlig blotting av sæ sjøl. Men å lægg skylda på facebook for at d bli brudd e jo bare tåpleig, hvis d har gått så langt at man starte å flørt på facebook, så e væll forholde allerede på tur over kanten for leng sia, å har dæm itj facebook, så sende dæm meldinga me mobil osv. Så d der e bare ei feig unnskyldning for å kom billiar unna brudde, "næi d va facebook si skyld" ja fjæsboka skreiv væll av sæ sjøl å da sikkert? ;) Slutt å gjøm sæ bak sannhenten å si d som d e, FACE IT =)


 Skrevet av: FACE ITLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: