Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Runddag fredag

Skrevet 05.08.2011 01:30 - Underholdning


Janca Johansen fra Kiwibygget 40 år fredag. Gratulerer fra dine undersåtter. Dagen feires i Nice (og Monaco) hvor hun fredag morgen ble fraktet intetanende! Overraskelsturen er sponset av hennes utvalgte.

 

 


Eilert Sandvik fra Brekka runder 72 år fredag. Gratulasjoner kommer fra Rita, Øystein, Malin og fruen. Her ser vi Eilert på Galdhøpiggen som sprekingen i forriege uke besteg. Fotturen gikk fra Spiterstulen som tar noe over fire timer og er en bratt stigning opp til 2469moh.

 

(Galdhøpiggen er Norges nest høyeste fjell etter Jøkulkjyrkja 3148moh).

 

AL

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Der tar du nok feil AL. Galdhøpiggen er og forblir Norges høyeste fjell. Dronning Mauds land er den delen av det antarktiske kontinent som strekker seg fra 20° vestlig til 45° østlig lengde. Området ble i 1939 annektert av Norge og har siden hatt status som et norsk biland. Norske biland er ikke deler av kongeriket, mens biland av andre land kan være det, slik Færøyene og Grønland er deler av det danske kongeriket. Dette betyr dermed at Jøkulkjyrkja ikke er å regne som en del av kongeriket Norge, dermed kan det heller ikke være kongeriket Norges høyeste fjell.


 Skrevet av: Feil AL


du har vel itj tilfeldigvis breddegraden og lengdegraden for galhøpiggen i hodet og???


 Skrevet av: ForståsæpåerLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: