Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Deltok på linedancefestival

Skrevet 07.11.2011 14:11 - Underholdning


Et av de 2 fulle dansegulv på kursene lørdag.

Gjengen i Artig Trøndersk Linedance har vært på Gol og deltatt på Norges største linedancefestival.

 

I år var det den 12. gangen festivalen ble arrangert og nå med rekordstort antall påmeldte, 350 stk. Som alltid er det kjente
instruktører fra det store utland. Disse er også koreografer av mange av dansene vi kan fra før.

 

Vi møtte blant annet Lana Williams, Darren Bailey, Pim van Grootel, Daniel Trepat, Roy Verdonk, Roy Hadisubroto, Jose Miquel Belloque Vane og Raymond Sarlemijn. Er du nysgjerrig så anbefales veldig å søke dem opp på youtube!


Noen av instruktørene danser og koser seg. F.v. Roy Hadisubroto, Roy Verdonk, Jose Miquel Belloque Vane og Pim van Grootel.

 

I løpet av helga danset vi sikkert rundt 12 timer til sammen og jobbet oss gjennom ca 16 nye danser.

 

Foruten kurs på lørdag, var det fest både fredag og lørdag kveld. Da går musikken non-stop etter ønsker innsendt fra deltakerne på forhånd. Så er det bare å hive seg på dansegulvet når det kommer en dans du kan.

 

Lørdag kveld hadde festen tema Pyjamas Party og det var kåring av de beste kostymene. Til tross for ingen premier til oss, koste vi oss alle med dansen utkledd og fine.

 

De profesjonelle danserne ga oss i løpet av helga to flotte danseshow som vi sjelden har sett maken til. Vi fikk se proffe danseprestasjoner med mye  drama og humor. De er dansere som tør å vise seg frem og "dumme seg ut" og fikk hele salen til både å gispe og le.

 


Alle oss fra Arti Trøndersk Linedance som dro til Gol, med våre nye klubbskjorter på. Bak f.v Irene Grandetrø, Unni Vollum, Birgitte Belsaas, Anne Grete Holje, Bente Langmo, Ingveig Bustad, Stine Marie Grandetrø og Janne Øien.

 

Alle vi 8 damene fra Arti Trøndersk Linedance som var med i år, ønsker å dra til Gol på festival neste år også.

 

Denne helga ga oss en kjempemotivasjon og mye nytt stoff og jobbe videre med. Velkommen innom på dansekveld hos oss på onsdager på Viggja skole, om du ble nysgjerrig eller inspirert! Vi er en engasjert og positiv gjeng fra 17-50 år, som er veldig mottakelig for flere som vil oppleve hva danseglede kan gi.

 

 

Irene Grandetrø, Stine Marie Grandetrø og Anne Grete Holje.


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: