Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Elgkleiva leverte

Skrevet 28.11.2011 12:32 - Underholdning

Eggkleiva mannskor sitt årlige juleshow holder mål, også i år.


Tørset og Troset er entertainere og en suksess på det årlige juleshowet.

 

Tre forhåndsutsolgte hus vitner om at publikum vet å kjenne sin besøkelsestid når denne gjengen setter opp show, og det med god grunn.

 

I fjor på denne tida ba nabonyttredaksjonen pent om at suksessnummeret fra tidligere år, "This little light of mine" skulle bli en tradisjon. Den åpnet showet, og T2 - Tørset / Troset svikter aldri.

 

Det fortsatte med flere kjente sanger fra tidligere oppsetninger, med flotte soloprestasjoner av blant andre Robert Øyum-Jakobsen, Steinar Mo, Kåre Rønningen, Svein Ole Solfeldt og Gaute Hansen.

 

Det hele blir som vanlig loset trygt i havn av maestro Stein Nilsen. Han har, sammen med utflytta børsværing Håvard Fossum også stått for alle arrangementene for orkesteret.

 


Orkesteret: Stein Nilsen, Einar Mellingseter, Knut Leraand, Kjell Dagfinn Øiaas, Solveig Ellinggard, Turid Hammer, Johan Olav Wiggen, Edvin langmo, Hallgeir Måseide.

 

Årets kvinnelige alibi var Siv Fossum som fremførte fine tolkninger av Upp glädjest i duett med Kåre Rønningen, samt Jul i Finnmarken.

 

Hun sang også Ser du stjärnan i det blå, akkompagnert av gitarfantomet Einar Mellingseter på sin tolvstrengs gitar, absolutt et høydepunkt.

 

 

Iver Gaustad dukket også i år opp på showet, han er en trofast fan av koret, og har i flere år forsøkt å overtale Stein Nilsen om en plass i bassrekka.

 

Nilsen mener derimot at Gaustad er noe vel ”grann i målet” til å synge bass, han fikk derfor sjansen som tenor i den spanske julevisen A la nanita nana.

 

Koret viser her og ellers innimellom orkester og solistinnslag at de også kan synge flott tradisjonelt mannskor.

 


Iver Gaustad sikter mot bassrekka, men hølondingen er foreløpig ikke tatt inn i varmen.
 

Høydepunktet for mange var selvsagt årets gjesteartist, Øivind Elgenes – best kjent som Elg.

 

Han tok scenen, bokstavelig talt, med Storm og I slækt med måsan. I tillegg fikk vi kjente sanger fra tiden han var frontfigur i bandet som utelukkende danset med fremmedfolk, Dance with a stranger.

 

For å sittere en publikummer fra øverst oppi Buvika; ”Elg, han e EKTE vare”.

 

Og det sier vel egentlig det meste, han tar kommando på scenen og smitter sin entusiasme over på kor og orkester som sammen leverer en forrykende avslutning – et flott show!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tor Erik Langmo

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: