Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Strålende!

Skrevet 23.11.2008 20:34 - Underholdning

Når et storband av ypperste klasse møter et godt, fyldig og mektig kor, får man altså en sammensetning som det umulig går an å mislike.

 

Dette skjedde så til de grader i Børsa kirke som var andre stoppe sted på miniturneen til Skaun Storband og koret Ad Libitum. Det var fullt ”trøkk” helt fra start og det ble ikke mindre etter ”Bånsull frå Vest-Telemark”, der solist Stein Anders Lien imponerte med sine toner.

 

Skaun Storband

 

 

 

Skaun Storband spilte veldig bra søndag kveld, og sammen med Ad Libitum kunne man lett få gåsehud om ikke frysninger nedover ryggen. Dette var en strålende konsert som man kan se i Orkdal kirke fredag 28. november eller i Vår frues kirke søndag 30. november. Konserten anbefales på det sterkeste.

 

Da siste låt ”Deilig er jorden” med samba rytmer og allsang ble spilt, var det nok mange som trampet takten og syntes dette hadde vært en fantastisk bra konsert.Skaun storband og Ad Libitum

Stemningsfullt i Børsa kirke.

 

 

 

 

 

Anne Drugli

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Ja, det var virkelig en flott konsert, makan til band! Bruk sjansen på fredag i Orkdal kirke, de som ikke var i Børsa!


 Skrevet av: Fan


Kjempe bra konsert! Anbefales på det sterkeste :- )


 Skrevet av: Ingrid B.Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: