Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Med Snåsakailln på bokmesse

Skrevet 25.11.2008 18:25 - Underholdning

Bokmessa på Lillestrøm 21.-23. november 2008


Are Kalvø underholder på bokmessa.

Det er tolv år siden forrige bokmesse av en slik størrelse er blitt arrangert i Norge. Men med bakgrunn i de gode kårene norsk litteratur har levd under de siste årene, var det grunn til optimisme før helgas bokmesse på Lillestrøm.

 

 

Alt som kunne krype og gå av forlag og celebre forfattere var til stede. Seminar, opplesninger, prisutdeling, bokkaffe og quiz var noe av det en kunne delta på. Og her kunne en slå av en prat med Jan Kjærstad, Jostein Gaarder, Unni Lindell og Anne B. Ragde. Rett og slett et mekka for en litteraturinteressert.

 

 


Torbjørn Lefstad trivdes i litteraturens mekka.

 

 

En som hadde tatt turen nedover var skauningen Torbjørn Lefstad, som er redaktør for fagbokforlaget Tapir Akademisk Forlag i Trondheim.

 

Selv om dette kanskje ikke var den type messe som gav mest utbytte for Lefstads forlag rent salgsmessig, var det likevel nyttig.

 

-Vi har hatt møter med andre forlag, og det er alltid nyttig å pleie gamle og nye kontakter, sa han før han reklamerte ivrig for en av sine utgivelser, ”Falstad – Nazileir og landssvikfengsel” av Jon Reitan og Trond Risto Nilssen.

 

-Krigen blir vi aldri ferdig med, og det er stadig mye vi ikke vet om blant annet dødstallene på Falstad, sier Lefstad.

 

 


Joralf Gjerstad ønsker ei god jul.

 

 

Mest hysteri var det selvfølgelig da snåsningen Joralf Gjerstad kom på lørdag. Under den timelange samtalen med biografen Ingar Sletten Kolloen og boksigneringa etterpå var det tydelig at denne mannen har gjort inntrykk på det norske folk.

 

 

Også undertegnede tok seg tid til å vente på navnetrekket og et håndtrykk fra Snåsakailln. Så får vi bare håpe at et ”god jul” fra selveste Joralf Gjerstad er et av hans mange ”forsyn”, slik at jeg kan begynne å glede meg til årets jul med stor optimisme.

 

Kanskje jeg nå til og med kan forsøke meg på gorobaksten?

 

 


Var det noen som sa goro?

 

 

ET

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: