Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Juleshow, julemesse, julegrantenning og håndball

Skrevet 28.11.2008 16:30 - Underholdning

I helga er det full rulle i Skaunhallen. Lørdag er det både julemesse og håndballkamper på rekke og rad. Søndag spiller Buvik musikkkorps juletoner i hallen.

 

For mens håndballen ruller i hallen lørdag, er det messe i biblioteket på andre siden av veggen. Her er det utstillere med håndverk, bakverk og mye, mye annet. Etter hvert blir det tombola med flotte permier på vinnerlista. Kaffe og kaker serveres som vanlig i kjøkkenet.

 

I hallen blir det tredjedivisjonskamp (D3) klokken 1700 som dagen sportslige høydepunkt. Men lærkula kastes allerede i gang fra morgenen av. Blant annet skal gutter 9år, damer (D4) og mange andre lag fra vår kommune kappes om poeng. Det blir med andre ord livat og folksomt i hallen i helga.

 

På grunn av den "pjuske" grana ved bussholdeplassen ved Buvik skole, vil korpset heller gjøre stas på grana inne i Skaunhallen søndag. Dermed blir det julemusikk innendørs for første gang første søndag i advent året 2008 i Buvika når julegrana skal tennes.

 

Trener Erik Johansen er under press: 3. divisjonslaget til SHK ligger utsatt til på tabellen. Kun seier er godt nok om lørdagen.

 

Et annet høydepunkt utspiller seg i Børsa lørdag kveld. Årets juleshow med mannskoret loves å være en real godbit like før advent. Nytt av året er at de også er utstyrt med blåserekke, noe som selvfølgelig hører med i julemusikken!

 

Kraftpluggen Jon Lyngstad: skal tro om sykkeldressen er byttet ut med noe mer løsere plagg på juleshowet lørdag? Arkivbilde.

 

AL


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: