Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Pengestøtte til «Skottet»

Skrevet 22.02.2013 22:50 - Kultur

Skottet i Buvika 2008
Bilde fra forestillingen ved mølla i Buvika i 2008.
 


Foreningen «Skottet i Buvika» har fått tilsagn om 100.000 kroner i støtte fra Norsk teaterråd. Fra før har prosjektet fått 500.000 kroner i oppstart-støtte fra Skaun kommune. Nå går foreningen bredt ut for å skaffe en samlet sponsor-støtte på én million kroner.

 

 

Styreleder Lars Arne Pedersen i Skottet
Styreleder Lars Arne Pedersen i «Skottet»


Styreleder Lars Arne Pedersen i «Skottet» har følgende kommentar:
- Det gleder et styrelederhjerte at både kommunen og teaterrådet bevilger etterlengtede og nødvendige beløp for at vi skal klare å sette opp musikkspillet «Skottet i Buvika». Begge disse bidragsyterne ser ut til å ha forstått at dette kan bli årets store begivenhet - å skape en god kulturell opplevelse sammen med en verdig markering av den nasjonale begivenheten, sier Pedersen.

20. september i år det 100 år siden den streikende møllearbeideren Marius Folstad ble skutt og drept av en streikebryter ved Pienes mølle. Dette blir markert med premiere på en nyoppsetting av musikkspillet «Skottet i Buvika». Det er planlagt fire forestillinger inne på mølleområdet i Buvika. «Skottet» ble første gang oppført i 2008, og ble svært godt mottatt.


Bilder og video fra 2008 kan sees på Facebook og Youtube.

 

Skottet i Buvika - 2013


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: